Ett fint minus på vågen idag igen! :D

Sedan förra veckan har jag gått ner 0,6 kilo. :D Det innebär att jag sedan jag kom hem igen den 3/1 har gått ner 5,3 kilo!!!! UNDERBART!!!

Känner att det kommer att bli en bra dag idag! ;)

Tror att jag hade ett nytt stegrekord igår 16 290 steg, 10 776 snabba (101 min) ???, 643 kcal, 39,5 g och jag gick 10,42 km. Inräknat i stegen är 50 min Crosstrainer. Jag gick igår lika många snabba steg som jag brukar ha steg under en hel dag! :D

Är mer än nöjd!

Tjing!

Snöstorm, träning och dålig karaktär! :S

Här i Umeå har det snöat och blåst från morgon till kväll! :( Och jag har varit ute och gått i det underbara vädret! :( När det började kännas som om våren skulle komma ja då började det snöa istället. Vi har säkerligen fått flera decimeter idag. :S Om det hade kommit för en månad sedan hade jag varit mer nöjd. Några som säkerligen blir överlyckliga är dock sönerna. :)

I skolan idag stod det på schemat PRIK: bas och trummor. Fick reda på att PRIK står för PRaktisk Instrument Kunskap. Vilket var både kul, svårt och lärorikt. Imorgon ska jag ha gitarrlektion. :)

Efter skolan gick jag och K hem till mig och åt lunch. Och efter det pulsade vi genom snödrivorna till Iksu för att köra lite konditionsträning. Jag körde ca 50 min på Crosstainern. :) Efter bastu och dusch gick jag förbi affären och sen hem.

Till middag idag har jag ätit en grov macka med grillad laxfilé, avokado, kronärtskockshjärtan och citron. MUMS!!! Till det drack jag ett glas the. :) Till efterrätt blev det polkagrismaräng och en kaffe latté. (Tror att jag har övertraserat mina poäng idag) :( Men stegräknaren jublar idag på 16 120 steg so far. STEGREKORD!!! :D

I kväll är min tv-kväll! Men in threes kl 20, Grey´s Anatomy kl 21 och Tudors kl 22. Får väl se om jag orkar hålla mig vaken så länge?? ;)

Tjing!

Snacka om att man har minnen till musik! :)

Satt och letade slemmig 80-tals musik efter att jag blivit utmanad. Sökte på Chicago och hittade den här pärlan som jag säkerligen dansat många tryckar till när jag varit på "minidisco". :)

http://www.youtube.com/watch?v=Yh9cNYlmXEY

Insåg att jag tyckte för mycket om låten för att kalla den slemmig.

Ska leta vidare....fortsättning följer.

Tjing!

Jag är stolt! ;)

Över min vännina som jag lyckades få med mig till Iksu idag på att träna Crosstrainer och styrketräning. :)

Kul att ha en träningskompis! ;)

Tvärr fick jag hämta äldste sonen från dagis på vägen hem då han hade feber. Han ligger och tittar på en film i soffan nu, misstänker att han har somnat.

Har ätit lunch bestående av Tonfisksås, matvete och kronärtskockshjärtan. MUMS!!

Får se vad det blir till middag i kväll?!

Gårdagens steg blev 8410, 3534 snabba (33min), 360 kcal, 20,4 g och jag gick 5,38 km igår. Inte helt nöjd men det är ändå ganska så ok. Idag har jag hittills gått 8939 steg (30 min crosstrainer inräknat).

Ha det bäst!

Tjing!

Måste man alltid må bra?

Idag har jag verkligen fått perspektiv på livet! Tack för det C! ;)

Har varit i skolan på förmiddagen för att bl.a öva på min pianoläxa (som börjar gå riktigt bra nu). Är faktiskt ganska stolt över mig själv. :)

Efter lunch gick jag upp till Sjukhuset för att gå på Blodcentralen och lämna blod. Hade inte varit där sedan i juni förra året så de tyckte att det ville ta ett HB värde på mig innan jag skulle lämna blod. De gör det genom att de sticker en i fingret och sen stoppar de in en liten "bricka" i en maskin som läser av HB värdet. Först stack sköterskan mig i vänster långfinger. Hon tog två "brickor" för att få ett medelvärde den första visade typ 150 och den andra 130. Det får bara skilja högst 10 enheter. Sen stack hon mig i höger långfinger. Det blev typ samma resultat igen. ??? Hon sa att hon skulle gå och hämta en annan sköterska som skulle prova att sticka mig. Hon stack i vänster ringfinger (så hårt att jag fick ett blåmärke) :( Nu blev värdena 140 och 137. Efter det gick jag in och lämnade blod.

Eftersom jag ändå var uppe vid sjukhuset bestämde jag mig för att gå och besöka en vännina som varit inlagd sedan i oktober. Hon har verkligen mått jättedåligt och jag har inte mått tillräckligt bra själv för att orka hälsa på henne. Men idag gick jag iallafall dit och hälsade på henne. Fick en uppdatering av vad som hänt och hur hon mår idag. Det var skönt att se att hon mår betydligt bättre. :) Bestämde att vi ska försöka äta lunch tillsammans någon dag i veckan. Efter allt hon berättade för mig känns mina problem ganska små. Men visst har jag oxå mått dåligt men allt är relativt.

I kväll ska jag bara slappa och sitta och titta på tv. Imorgon blir det Iksu och träning! ;)

Tjing!

Proppmätt! ;)

Har precis fikat efter middagen, det blev rester från här om dagen. Köttgryta med kokt potatis. :) Till efterrätt tog jag en semlebulle med mandelmassa i men utan grädde. MUMS!! Till det drack jag min berömda kaffe latté. ;)

Men innan jag inmundigade allt det här var jag iväg en sväng på Iksu och tränade. 1 timme styrketräning och 45 min på Crosstrainern. Efter det bastade jag och njöt av att ha varit duktig.

Idag är det ju söndag och då brukar jag sumera veckans steg. Här kommer den bistra sanningen: idag 10 598 (hittills), igår 3338 (inte bra), 14 119 i förrgår, 15 261 i torsdags :), 12 839 i onsdags, 4128 i tisdags (satt hela dagen och skrev Essä), 11 883 i måndags. Summan blir 72 166 vilket ger ett snitt på 10 309 steg. :) Jag är mycket nöjd med tanke på att jag har haft två dagar under 5000 steg. :(

Ha en skön kväll!

Tjing!

Nu är helgen snart slut igen!?

Varför går helgerna alltid så himla fort? Jag tycker att det är fredag eftermiddag och sen plötsligt är det söndag kväll???

I helgen har jag iallafall hunnit städa lite även om jag önskar att det hade blivit mer.

Ska strax gå och klä på mig mina träningskläder och bege mig till Iksu för att träna lite. :)

Ha en skön söndag!

Tjing!

Melodifestivalen i kväll! :)

Och maken vill göra mig sällskap eftersom det var någon som han ville se som ska vara med i kväll. :) En myskväll framför tv:n helt enkelt.

Har precis avslutat middagen bestående av wook på strimlat fläskkött, morötter, gröna bönor, purjolök, röd paprika, färsk ingefära och vitlök, matlagningsgrädde (4%), buljongtärning och pressad färsk lime. MUMS! Till detta serverades det fullkornsris! ;) Efter maten unnande jag mig en Kaffe Latté. ;)

Nu ska jag gå in på Må Bra:s hemsida och skriva in vad jag ätit. ;)

Ha en mysig lördagskväll!

Det kommer iallafall jag att ha! ;)

Tjing!

Underbart väder idag! :)

Igår blev det en mycket bra stegdag 14 119 steg, 3970 snabba (39 min), 593 kcal, 33,7 g och jag gick 9,03 km. :) Och då var jag inte ens och tränade. :D

Idag ska jag jobba på att åtiminstone komma upp till 10 000 steg. Har en lägenhet som behöver städas men oxå ett underbart väder utomhus med strålande sol och en klarblå himmel. :)

Ha det bäst!

Tjing!

Måste man gilla all musik?

Idag har jag varit "gatumusikant" på Universitetet. Det var ganska kul och även intressant.

Idag fick jag reda på att en klasskompis ska spela på ett ställe här i stan. Sökte upp det på internet för att hitta följande länk. Moloken

Om man bortser från när personen i fråga skriker och så tycker jag att det är ganska ok, men det är definitivt inte min musiksmak.

Så jag tänker inte fara och lyssna på min klasskompis i kväll.

Ha det bra!

Tjing!



Nyss hemkommen från Iksu! :)

Jag och vänninan stämde träffa på Iksu ikväll! Jag hann köra 30 min på Crosstrainern innan hon dök upp. Vi hann tyvärr bara med en rundvandring och dusch och bastu. :)
Men vi har tänkt träna imorgon bitti tillsammans. Då blir det Crosstrainer och gymmet. :)

Ska strax gå och lägga mig.

Steg idag 15 252, 7601 snabba (71 min), 598 kcal, 35 g och jag har gått 9,76 km. I det är 30 min Crosstainer inräknat.
Tjing!

-1 kilo i morse! JIPPI!!!

Kan inte fatta det själv men jag har faktiskt gått ner drygt 4½ kilo sedan nyår! :D

Kan man påverka någon till att börja träna?? Jag har då blivit påverkad till att gå av Joanna.

Min vännina i skolan har pratat med mig i några dagar om att hon vill fara och träna på Iksu, och i kväll ska vi dit. Hon ska skaffa sig ett träningskort. Och sen ska jag peppa henne att träna. :)

Håller på att göra köttgryta! MUMS!!

Ha det bäst!

Tjing!

Min våg har kommit tillbaka...

,,,från semestern. Jag bestämde mig för att byta batteri idag och nu funkar den hur bra som helst. :)

Tänk att det var så enkelt.

Hade batterier hemma. :)

Så imorgon är det dax för veckans vägning.

Tjing!

Idag har jag blivit berörd! :)

På många olika sätt. Fick tips av en tjej på skolan att dramapedagogerna skulle ha ett genrep på en pjäs idag. Jag bestämde mig för att gå med henne och titta. Det gjorde jag rätt i. De var superduktiga och jag ömsom skrattade, förfärades, äcklades, njöt och många andra känslor fanns inom mig.

Det är inte så ofta jag går på teater och sist jag var på något var när Riksteatern var här och spelade Rickard III och en barndomsvän till mig var med. Sorry Rickard Wolf men jag tyckte att det jag såg i kväll var bättre.

Målgruppen fick jag reda på är 16-17 åringar och det tror jag kommer att bli jätte bra.

Tack för en oförglömlig kväll! :)

Tjing!

En "lampa"

Den här "lampan" har jag gjort i skolan tillsammans med två klasskompisar.

En

Min våg har tagit semester! :(

Min våg har strulat en hel del på sista tiden. Misstänker att det behöver bytas batteri. I morse ville den inte alls. Så om den inte funkar imorgon då får jag ta den vikten jag hade igår när jag vägde mig. Men det gör jag gärna då den var mycket bra jämfört med förra veckan. :D


Ha en bra dag!

Tjing!

Jag blir så förbannad! :(

Nu har jag suttit nästan hela dagen och skrivit och fixat och donat med min Essä. Och när jag ska skicka den till min lärare fungerar inte First Class. (ungefär som e-mail)

BLÄ!! BLÄ!! BLÄ!!

Jag som ville ha det lugnt och skönt i kväll och inte behöva tänka på uppgiften måste nu bråka med datorn och hoppas på att programmet funkar snart!!!

Usel stegdag idag, men jag har ju suttit framför datorn och skrivit så det är ju inte så konstigt. Kanske ger mig ut på en promenad om jag orkar, känner mig inte så bra idag.

Tjing!

Plugga, plugga, plugga! :S

Jag känner mig faktiskt ganska stolt. Har suttit hela förmiddagen framför datorn och nu är jag snart färdig med min Essä som ska lämnas in senast kl 12 imorgon.

Har bara slutdiskussionen kvar och att lägga in bilder. Känns riktigt nice!

Stegen har till följd av detta blivit lidande. Får se om jag orkar ge mig ut på en promenad lite senare idag. Känner mig lite bättre nu än i morse.

Ha det!

Tjing!

Känner mig så sliten! :(

Var på gymmet igår och jag körde även lite på crosstrainern. Hade tänkt att fara och köra lite crosstrainer idag men kroppen vill definitivt inte. :( Jag tror att jag håller på att bli förkyld. Har precis tagit en Ecinacea brustablett och har en kanna vatten bredvid mig med pressad lime och citron. Jag har inte tid att bli sjuk.

Har en essä på 3000 ord som ska lämnas in imorgon senast kl 12. Har hittills skrivit drygt 1000 ord.

Nej, nu måste jag ta och skriva istället för att sitta här. Fuskvägde mig i morse och det ser mycket bra ut. :)

Tjing!

Så irriterande! :(

På morgonen var jag på Iksu och tränade Crosstrainer och Styrketräning för att sedan träffa min vännina på skolan för att sitta och jobba en stund. Helt plötsligt funkade inte min mobil. :( Jag trodde att jag kanske hade missat en räkning som gjort att de stängt av den. Men när jag kom hem stängde maken av den och startade om den igen och då funkade den.

Eftersom jag inte kunde sms:a min vännina fick jag vara själv. Men det var i och för sig bra för jag fick skrivet 2½ sida på min Essä som ska lämnas in på onsdag. :)

Stegen idag är bra, 11 259 men då är det 40 min Crosstrainer inräknat i det.

Ska gå och fortsätta tvätta nu.

Tjing!

Usel steghelg! :(

Jag är så besviken på mig själv så det liknar ingenting! :( Idag har jag bara gått drygt 4000 steg och igår var det ännu värre då det bara blev drygt 3600. :( Men konstigt nog när jag räknade ihop hela veckans steg och gjorde ett snittvärde kom jag upp i ca 10 400 steg om dagen. :)

Har iallafall lyckats hålla mig till mina poäng jag får äta. :D

Helgen är snart slut och jag oxå. ;)

Tjing!

Nöjd med stegen! :D

De senaste dagarna är jag mycket nöjd med mina steg. Idag har jag gått 12 824 steg hittills, igår 14 343, i förrgår 10 002, dagen innan 11 781. Är mycket nöjd! Nu är det bara att se till att helgen oxå blir en bra steghelg! ;)

I kväll har maken och jag ätit vår "Alla Hjärtans dagsmiddag" eftersom jag var hos min vännina och städade igår. Det blev lövbiff med ugnsrostad potatis och rotfrukter, vitlökssmör och vitlöksbröd. Lär väl ha "dragonbreath" imorgon. ;) Till det avnjöts ett gott glas rött vin. :D Har vad jag kan se hållt mig inom mina poäng. :D

Annars idag har jag varit i skolan och sjungit Let it be med Beatles och Long train running med Doobie Brothers. Började inte skolan förrän kl 13 idag så jag passade på att gå och träna på Iksu på förmiddagen. Det blev 30 min Crosstrainer och 60 min styrketräning. :)

Kvällen har jag tillbringat framför tv:n.

Ha det bäst!

Tjing!

Snålblåst och ishalka! :(

Jag hatar verkligen vädret när det blåser och dessutom är som en enda stor skridskobana! :(

Men det ser ut att bli en solig dag idag iallafall! :)

Har gått ner 0,2 kilo sedan förra veckan. Måste ta itu med träningen igen! Men man ska vara glad för alla minus. Även om de är små. ;)

Tjing!

Önskar att jag hade mer tid...

...men det har jag ju inte så jag får väl försöka hinna med det jag måste och vill på de timmar jag har. Men idag ska jag iallafall inte vara vaken tills kl 00.30 som jag var igår. :(

När jag skrivit färdigt här ska jag gå och lägga mig! :)

Sov gott! ;)

Tjing!

Varför skjuter man alltid upp allting till morgondagen???

Jag blir så himla trött på mig själv! :( Jag har en förmåga att skjuta upp saker och ting tills imorgon. Och jag lär mig heller aldrig av mina misstag. :(

Dagen igår blev ganska ok om man bortser från stegen.

Fuskvägde mig i morse och det ser lovande ut. :) Har iallafall inte gått upp något sedan förra veckan. Och igår kväll unnade jag mig både en semla och en kaffe latté. MUMS!! Det bästa av allt är att jag lyckades hålla mig inom mina poäng. :)

Annars så ska jag försöka ta mig iväg till Iksu idag. Men allt beror på hur det ser ut här i skolan.

Ha en bra dag! Jag tänker försöka ha en! ;)

Tjing!

Söndag igen!

Och jag har ingen aning om vart helgen tagit vägen som vanligt. :(

Idag har maken, barnen och jag varit på Iksu och badat. Alltid kul att se hur roligt barnen har det, och att bada bubbelpool och basta är inte heller helt fel. :)

Ska strax fixa iordning lite middag.

Ha det bäst!

Tjing!

Ingen bra steghelg! :(

Men jag antar att sånt är livet. :( Var ju på inflyttningsfest i fredags hos min klasskamrat. Det var mycket trevligt. :) Tvärr så mådde jag inget vidare igår så stegen blev minst sagt lidande. Sov halva dagen. :(

Idag har jag nyligen ätit frukost och nu sitter jag här. Grabbarna ligger och sover eftersom vi har tänkt att gå iväg och bada på Iksu lite senare. Idag somnade även storebror bums. :D

Ska försöka komma upp i mina 10 000 steg idag iallafall.

Ha en bra söndag!

Tjing!

Utgång i kväll!

Som jag skrivit tidigare är jag bjuden på inflyttningsfest i kväll hemma hos en klasskamrat. :) Det kommer nog bli jätte trevligt.

Sitter just nu hemma hos min vännina som har bjudit på lunch. Lövbiff med pasta och grönmögelostsås. MUMS!

Ha det bäst!

Tjing!

Många steg blev det! ;)

Promenerade och lämnade vänninans son tidigare i kväll vilket resulterade i 15 568 steg sammanlagt idag!!! Och en borttappad mössa. :(

Ska gå och knyta mig nu. Det är en dag imorgon oxå! ;)

Sov gott!

Tjing!

Jag behöver ljus!

På vintern när det är förhållandevis mörk känner jag verkligen att jag behöver ljus. Känner mig såå trött! :(

Åt en sen lunch idag så jag tänker äta middag lite senare oxå. Maken, barnen och en vänninas son har precis ätit köttfärsås och makaroner. Maken pratade om att han tänkte att han kanske kunde komma hit en gång i veckan och leka med våra söner. :)

Borde sitta och plugga men jag har ingen lust! :(

I morgon blir det nog inflyttningsfest hos en klasskompis. :) Och efter det blir det kanske utgång med dans. :D

Stegen igår blev sisådär, 8948, 3085 snabba (29 min), 313 kcal, 17,5 g och jag gick 5,72 km. :S

Tänkte kompensera det idag med att gå och lämna min vänninas son i kväll. :)

Allt verkar ha gått bra med Joannas operation. :)

Ha det bäst!

Tjing!

Får man inte tycka vad man vill!?

Efter dagens disskusion i skolan undrar jag över det!?

Är less! :(

Hade iallafall ett minus på vågen i morse, -0,6 kilo :D

Tjing!

Jag tänker på dig!

Just i detta nu finns mina tankar hos Joanna! Jag hoppas att allt kommer att gå bra. *kram*


Joanna Hagströms...

...är en unik person. Jag är så imponerad av henne och över det hon har lyckats göra med sitt liv. Där kan man snacka om en hjälte. :)

Jag läser hennes blogg varje dag och blir lika glad när det går bra för henne som ledsen vid hennes motgångar.

Imorgon bitti kl 7.30 kommer hon att genomgå en bukplastik efter att hon har "bantat" bort nästan 78 kilo. Mina tankar kommer att vara med dig då Joanna!

Du har fått mig på fötter och jag blir så lycklig varje dag som min älskade Omron visar 10 000 steg eller mer. :)

Tack för att du finns och för att du delar med dig av din viktresa och dina med och motgångar!

Du är min hjälte!

*kram*

För att bli lika inspirerad som mig gå in på Joannas hemsida

Tjing!

Guldkant i vardagen! :)

Nu har jag avnjutigt min semla och min kaffe latté. Det var såååå gott! ;)

Stegen idag har gått mycket bra. Hittills idag har jag gått 11 863 steg, 6787 snabba (66 min), 489 kcal, 28.5g och jag har gått 7,59 km. :) I stegen är 40 min crosstrainer inräknat.

Inser att för att lyckas med min viktminskning måste jag få unna mig lite guldkant i tillvaron. Det är bara att se till att motionera och att få in guldkanten i de dagliga poängen.

Ha det bäst!

Tjing!

Fettisdagen är det idag! :S

Och jag har kommit fram till att jag vill ha en semla! :) Har räknat på det och kommit fram till att jag har ätit bra idag vilket gör att jag kan unna mig en semla. Kommer att göra den själv med mellangrädde istället för vispgrädde. Men jag ska köpa bullarna. Maken gillar inte semlor men han gillar kardemummabullarna som man gör semlor av. :)

Ska ta och gå upp till affären och handla det jag behöver nu. Kanske blir en kaffe latté till?!

Ha en skön kväll!

Tjing!

Studentsportardag...

...stod det på mitt schema idag. Så då tillbringade jag förmiddagen på Iksu och tränade. :) Det blev 40 min på Crosstrainern och en timme i gymmet. :)

Väl hemma igen var jag så trött att jag gick och sov i en och en halv timme. Men först åt jag en god lunch bestående av bulgur, lax, tomat, avokado och keso. MUMS!!

Nu är jag nyligen hemkommen från att ha hämtat barnen på dagis. Ska strax fixa iordning lite och äta.

Ha en skön kväll!

Tjing!

Favorit i repris! ;)

Det blev en kvällspromenad idag igen, men lite tidigare än igår. Hade inte fått ihop mina steg idag heller så jag bestämde mig för att gå en liten sväng. Passade oxå på att handla när jag ändå var ute.

Stegräknaren visar just nu 9925 steg, de sista 75 stegen ska jag väl lyckas gå här hemma innan det är dags för sängen.

Tänker mycket på Joanna de här dagarna, hon kommer att göra en bukplastik i mitten på veckan. Vill ni läsa mer om henne kan ni gå in på: www. livsvinst.se Hon är min stora inspirationskälla och anledningen till varför jag räknar steg och har en så bra stegräknare. ;) De kan man beställa på hennes hemsida. :)

Dagen idag spenderade jag hemma i soffan på förmiddagen broderandes på min medeltidsklänning. Efter lunch var det dags att gå till skolan för att ha en lektion om musik och dans. :S Vi fick i uppgift av vår lärare att göra en koregraferad (ingen aning hur det stavas) dans på minst två minuter till en låt med Saffri Duo. Dans är inte min starka sida och det kändes som om speglarna från golv till tak gjorde mig ca 15 kilo större än normalt. Vilket innebär att jag skulle vara tillbaka på startvikten innan min viktnedgång. :(

Jag kände mig väldigt låg när jag gick från skolan vid 16.30. :( Nu i kväll har det varit lite bättre. Tänk vad lite som kan påverka en negativt. Tror att jag skulle behöva läsa Mia Törnbloms bok Självkänsla nu en gång till och göra övningarna i den. För min självkänsla har då helt försvunnit. :(

Ha det bäst!

Tjing!

God morgon alla hugade bloggläsare! ;)

Idag vaknade jag inte förrän 7.28 vilket gjorde att jag fick stressa för att hinna iväg till dagis med sönerna. De måste vara där före 8 om de ska äta frukost. Tror att jag var där ca 8.05.

Gårdagen slutade bra med en kvällpromenad på ungefär en timme. :) Jag bestämde mig för att gå en promenad eftersom jag knappt hade kommit upp i 5000 steg under dagen. Stegen slutade med 10 783, 6627 snabba, (60 min), 464 kcal, 28,4g och jag gick 6,9 km igår. :) Är mycket nöjd!

Idag var jag så stressad att jag glömde stegräknaren hemma när jag gick till och från dagis. :( Men sånt är livet.

Ha en bra dag!

Tjing!

Barnen sitter och tittar på Bolibompa...

...och jag sitter här och njuter av en Caffe Latté. :D

Dagen idag har vi tillbringat på Iksu och badat. Det var mysigt! Hade med oss bröd och pålägg och frukt som vi åt efter bad och bubbelpool. :)

Väl hemma igen började jag laga mat, det blev köttfärslimpa med kokt potatis, ungsbakade morötter och brunsås.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta och gå på en kvällspromenad eftersom att jag inte ens har kommit upp i 5000 steg idag. :(

Ska iallafall natta grabbarna först innan jag ger mig ut.

Ha det bäst!

Tjing!

Mina steg den senaste veckan! :)

Jag jobbar på med mina steg och det går faktiskt riktigt bra! :)

Den senaste veckan har stegräknaren visat. 10 635, 10 790, 10 551, 12 380, 15 727, 8545, 3397. Om man lägger ihop det blir det 72 025 steg på en veckan vilket blir ett snitt på ca 10 300 steg om dagen. :D

Behöver jag säga att jag är mer än nöjd?! Mitt mål har ju varit att gå minst 10 000 steg varje dag. :)

Tjing!


Har träningsvärk idag! :S

Idag har jag träningsvärk efter gårdagens styrketräning. :( Men det känns i och för sig lite bra för då vet jag att jag tog i ordentligt. ;)

Ska gå iväg till Iksu idag igen men idag blir det familjesim. Då ska hela familjen följa med. :)

Ska gå och äta lite frukost nu.

Stegräknaren visade igår 10 635 steg, 4660 snabba (46 min), 499 kcal, 28,1g och jag gick 6,8 km. I det är det 15 min crosstrainer inräknat.

Ha en bra dag!

Tjing!

Så pinsamt! :(

Det är nästan lite pinsamt att berätta. Jag skrev ju i min blogg igår att jag kom hem till en tom lägenhet. Maken och sonen hade varit inne i stan och köpt en blombukett och ett par guldörhängen till mig som present för att det var vår bröllopsdag. :$

På kvällen var jag och maken på Lottas och käkade. Jag åt halstrad Laxburgare med stekt vildris och maken åt Fish and Chips. Till efterrätt delade vi på en Chokladfondue. ;) Inte så bra för min viktminskning kanske men det var supergott. Vi avslutade kvällen med en Kaffe Latté och en Varm Choklad på News. :)

Igår visade stegräknaren 10790 steg, 1506 snabba (13 min), 448 kcal, 25,5g och jag gick 6,90 km igår.

Ska strax gå och laga lite lunch och lite senare ska jag gå till Iksu och träna! :)

Ha en bra dag!

Tjing!

Snöslask och stormbyar! :(

Inget drömväder precis för att fira bröllopsdagen. :(

Dessutom hade min äldste son feber igår kväll så vi får väl se hur han mår idag. Är nyss hemkommen till en tom lägenhet. Maken och äldsta sonen är bortblåsta!? Och makens mobil ligger här hemma. :( Har ringt honom 2 ggr helt i onödan. :( Har redan hunnit tänka 1 000 saker som eventuellt har hänt. :(

Ha det bäst!

Tjing!

RSS 2.0