Resultatet! :)



Rödvinsglögg 2009


Nu har jag gjort glögg! :)
Hade i ca 1 tsk kardemummakärnor,
3-4 kanelstänger, 1 tsk kryddnejlikor
det gula skalet från en apelsin
en flaska rött vin, i mitt fall ett sött vin

Nu har jag tänkt låta det stå och mogna iallafall fram till Lucia.
Eller så kanske jag låter det stå ända fram till Jul!?


Alla mina flaskor som står i vårt skafferi och mognar! :)

Havängslikör, Besk, Hallands fläder och Rödvinsglögg! :)

Jag är mycket nöjd! :p

Ha det bäst!

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Pia

Vilken snygg flaska! Mums med glögg!

En fråga....det blir inte beskt om det står för länge?



Vad du är duktig som fixar och grejar!



Kram karm

2009-11-27 @ 08:26:53
URL: http://gummanpiasblogg.blogspot.com/
Postat av: emmis

Oj vad du är duktig, har kikat runt lite och du är en riktig husmor imponerad Glöggen ser jättegod ut!!! kram /emmis

2009-11-30 @ 12:46:32
URL: http://www.bygdegarden.blogspot.com
Postat av: Helena

det ser ut som att du tagit i allt skalet från apelsinen och det vita i skalet kan göra att det blir beskt... Därför skalar jag av det gula med ett ciseleringsjärn..

2009-11-30 @ 20:04:51
URL: http://tjolebompan.blogg.se/
Postat av: Helena

Det ser ut som om du har lagt ner hela skalet i och inte bara det gula? Om det är så så kan det bli beskt... Jag skalar av det gula med ciseleringsjärn för att inte få med något vitt..

2009-11-30 @ 20:09:33
URL: http://tjolebompan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0