Fredagsmiddagen...

... har precis avnjutits. Det blev helstekt tacokryddad kycklingfilé med ungsrostade vitlöks och rosmarin kryddade grönsaker (potatis, palstenacka, morötter, aubergine och fänkål) samt  hemgjord tzatsiki och guaccamole. MUMS!!! ;)

Nu sitter jag och dricker min traditonella Café Latté efter maten. ;) Har dock bytt ut kaffebönorna mot Gevalias Colombia kaffe som har lite mer smak. :)

I kväll blir det mys framför tv med maken. :)

Ha en skön fredagskväll!

Tjing!

Varför?!

Har jag förhållandevis enkelt för att vara strikt när det gäller vad jag äter men när jag ska plugga hittar jag miljoner andra saker att göra istället???

Blir så less på mig själv! Nu sitter jag här igen fast jag borde sitta och läsa. Så nu går jag och gör det istället! ;)

Tjing!

Nya perspektiv!

Fick en kommentar idag som gjorde att jag fick tänka om lite. Personen ifråga skrev att jag skulle ändra min underrubrik på bloggen. Det stod tidigare att jag " håller på och försöker gå ner i vikt med rätt kost och motion". Nu står det "håller på att gå ner i vikt med rätt kost och motion". Så nu är det gjort! Tack Pelikan! ;)

Annars så ska jag ta mig härifrån så fort som möjligt för att sätta mig och plugga. :S

Vi har underbart väder här i norr idag, strålande sol, några minusgrader och en klarblå himmel. Måste nog ta och gå på en promenad lite senare idag!

Tjing!

Det här gillar jag! :D



Jag tror att jag har insett varför jag gillar Calaisa. De är en kombination av The Corrs och Dixie Chicks vilka jag oxå gillar. ;)

Tjing!

Jag är ganska lyckligt lottad trots allt. :)

Jag har börjat inse att jag har det ganska så bra trots allt. Jag är inte helt nöjd med mig själv och hur jag ser ut. Men jag har i alla fall bestämt mig för att göra något åt saken och har sedan nyår lyckats gå ner ca 7 kilo. :D Jag har för avsikt att gå ner några kilo till. Exakt hur många har jag inte bestämt än. Men det får ta den tid det tar och jag tänker inte stressa. Ska oxå försöka låta bli att få dåligt samvete de dagar som jag inte lyckas gå mina 10 000 steg eller äter lite fel. Det är inte hela världen bara jag inte gör det till en vana. :(

Idag har jag tyvärr inte kommit upp i mer än 3588 steg hittills och igår blev det bara 3913 steg. Två usla stegdagar :( men bra matdagar. :)
 
Jag har idag ägnat mig åt att brodera på min klänning vilket gör att min inre stress har blivit avsevärt midre. :) Jag börjar faktiskt se "ljuset i tunneln" nu. ;)

Ska försöka gå och lägga mig snart, känner att kroppen behöver vila!

Ha det bäst!

Tjing!

Utmaning!



Min absoluta favorit alla kategorier! Den kom 1978. :)

Håll till godo!

Tjing!

Att orka kämpa...

...är inte alltid så lätt! Och man önskar att man hade mer motivation än vad man har. :( Idag borde jag ha pluggat men tyvärr har jag inte gjort hälften av allt det jag borde. Däremot har jag tagit tag i en restuppgift från en annan kurs vilket känns väldigt skönt. :)

Ska strax gå och lägga mig! Imorgon är en annan dag! Jag ska försöka göra det bästa jag kan av den!

Tack och hej leverpastej! ;)

Kan man rädda en annan människas själ?

Jag vill iallafall tro att man kan hjälpa en annan medmänniska att hitta sin egen själ. Om man är vilsen och inte "hittar hem" kan man leda personen på rätt väg. Varje männsika är unik och underbar som den är. Ibland finns det tyvärr hinder på vägen som gör att man går vilse och "törnesnåren" växer sig höga så att man inte hittar ut på sin egen stig igen. Jag hoppas att jag kan vara en "vägvisare" och få visa vägen ut ur snårskogen.

Alla är värda att räddas!

Även de som inte själva anser det!

Tjing!

Livet är fullt av frestelser...

...och jag föll för en av dem idag. Jag åt lunch idag med två vänninor. Blev bjuden av den ena. Mitt val av lunch var dock inte det bästa. Jag åt en hel pizza, och det var sagolikt gott! :S

Nu i kväll har jag bara ätit några smörgåsrån, druckit the och ätit lite mango. Är fortfarande mätt sedan lunchen.

Ha en skön kväll! Jag ska försöka brodera lite på min klänning i kväll.

Har varit och kört lite Crosstrainer idag. Det blev 30 min och sedan bastu. Det har snöat en hel del här idag! :(

Ha det bäst!

Tjing!

Love is blind! ;)

Ibland undrar jag hur det kan komma sig att man tycker om en viss person. I vissas ögon kanske personen inte är någon man skulle bry sig om. Men för mig kan personen vara värd sin vikt i guld!

Jag har inte många vänner men dem jag har försöker jag vårda ömt för dem betyder oerhört mycket för mig. Det samma gäller min familj. De betyder så mycket för mig att jag ibland inte kan fatta hur bra jag har det och man tar sin "partner" för given. Fick en kommentar av min vännina idag om att jag och maken delar på ansvaret för barnen m.m. Det har inte alltid varit så och vi har jobbat väldigt mycket på det under det senaste året för att det ska vara mer jämlikt här hemma. När man är två blir det mycket enklare men samtidigt ska man hela tiden "kompromissa" om saker och ting och ibland kanske den andre inte gör som man skulle gjort själv eller något man inte tycker om. Men jag antar att det är då man måste kommunicera och säga vad man tycker och tänker!?

Att vara två kan vara helt underbart men oxå väldigt jobbigt. "Livet är en dans på rosor, ibland på taggarna och ibland på bladen".

K jag hoppas att du vet att jag alltid finns här för dig!! Du betyder så mycket för mig! Tack för att jag får dela ditt liv! *kram* Din vän för alltid! <3 A

Tjing!

Påskhelgen 2008

Jaha, nu är Påsken nästan slut och jag tyckte precis att det var skärtorsdag! ?? Men det är som vanligt när man är långledig det går alldeles för fort. :(

Tvärr har motinen under påskhelgen varit under all kritik. Det finns mycket att skylla på men framför allt så har jag varit lat. Men jag har iallafall inte svävat ut så oerhört mycket vad det gäller maten. Det har kanske slinkit ner lite för många kalorier vissa dagar men det känns ändå helt ok.

Idag är det måndag och en bra dag att fortsätta med att vara "duktig" igen. Har precis fyllt i min "matdagbok" och det ser riktigt bra ut! :)

Min vännina med barn kommer och hälsar på i eftermiddag! :D Till veckan ska hon och jag plugga och träna är det tänkt. Vi har "påsklov" men ganska mycket saker att göra. Men det är faktiskt ganska kul att lära sig att spela gitarr, piano, trummor och bas. :)

Ha en fortsatt bra annandag påsk!

Tjing!

Vänskap på distans! :S

Hur kan man känna så mycket för en person som man chattat med på nätet och bara träffat i 2 dygn IRL??? Jag förundras dagligen över vad jag känner för dig U. Och undrar hur man kan känna sig så trygg med en annan människa som man knappt känner?! Att du känner likadant gör det hela ännu häftigare. Synd bara att vi bor ungefär 130 mil ifrån varandra för tillfället. :( Men så fort jag har pluggat färdigt kommer det att förändras. Dessutom kommer jag och min familj att tillbringa ca 4 veckor söderut i sommar. :D

Jag och min syster har aldrig riktigt haft någon nära relation, däremot har jag några vänninor som i mellan åt känns mer som systrar än min egen lillasyster. Vet att det förmodligen låter konstigt men så känns det. Har mer kontakt med dem än med min syster och jag har mer gemensamt med dem än med min lillasyster. Tråkigt men så är fallet. Har insett att det bara är att gilla läget. Orkar inte göra något åt min relation med min syster för tillfället då hon oxå är ca 125 mil söderut från där jag bor just nu.

Annars så har påskhelgen börjat bra. Har varit och handlat lite med maken och barnen i eftermiddag. Har avslutat middagen för ca 1 timme sedan och nu sitter jag här och funderar.

Ha en skön helg! Det tänker jag ha!

Tjing!

Mathysterin under påsken...

...gör mig minst sagt stressad. :( Varför ska det vara så mycket fokus på vad vi ska äta och hur billigt allt godis är. I Ica Maxis reklamblad erbjuder de alla barn som kommer utklädda till "påskkärringar" idag mellan 12-17 ett gratis påskägg fyllt med godis!! Helt sjukt. Mina barn ska minsann inte äta så mycket godis.

Jag håller med min "Guru" Joanna om att alla högtider har fokus på mat. Och det är oftast maten av det onyttigare slaget. :( Tur att jag prenumererar på Må Bra så att jag får några nyttiga recept som jag kan använda i påskhelgen. :)

Som jag skrev tidigare idag är mitt mål att inte gå upp i vikt under påsk utan stå still eller gå ner.

Ha det bäst!

Tjing!

Sömnlösa nätter och - på vågen.

Har i två nätter på rad inte fått sova. Vilket inte gör mitt tillfrisknande särskillt lätt. :( Något som jag dock kunde glädja mig åt var ett minus på vågen i morse. Har nu sedan jag började min viktresa gått ner sammanlagt 17,8 kilo och efter nyår har jag gått ner 6,7 kilo. :D

Så nu gäller det bara att inte falla för alla frestelser under påskhelgen. Och om intaget ökar även öka på med stegen. Ska nog erkänna att jag blir nöjd om jag står still på vågen under påsk. Att gå ner vore verkligen kul men jag tror tyvärr inte att det är realistiskt. Är bjuden på påskmiddag på ett Wärdshus på söndag vilket jag har tänkt att jag ska unna mig att njuta av. Men jag vet ju vad som är bra även av påskmaten. Lagom är bäst! ;)

Idag har vi ett underbart vårvinterväder med några minusgrader, klarblå himmel och strålande sol! :D

GLAD PÅSK!!

Ha det bäst!

Tjing!

Smoothie! :)

Jag gjorde nyss en smoothie (eller hur det nu stavas) som jag sitter och njuter av.

I den hade jag:

1banan
1pressad apelsin
1pressad lime
6-7 frysta jordgubbar

Lägg allt i en mixer tills det blir en slät "drink". MUMS!!!

Ska strax kolla på ER och sen sova!

Tjing!

Snart är det påsk men utanför fönstret snöar det! :(

JAG VILL HA VÅR!!!!!

Men jag får väl skylla mig själv när jag flyttade 125 mil norrut och hamnade i Umeå? Dock har jag fortfarande inte vant mig vid att ha snö i mars. :( Och snart är det ju dessutom april. :p

Maken och äldste sonen är sjuka och jag känner mig (peppar, peppar ta i trä) ok än så länge. Lite körig i magen men ok. Äter mina 10 vitpepparkorn varje dag. ;)

Ska försöka göra lite nytta idag då jag valde att vara hemma. Inte lätt för maken att ta hand om sonen när han själv är sjuk. :( Lillkillen lämnade jag på dagis lite efter 9.

Ha det bäst!

Tjing!

Magsjuka, Harry Potter, gitarr och tvätt!

Det är vad min helg har bestått av. Det började i fredags med att yngsta sonen blev sjuk och sen blev maken och äldste sonen sjuka idag. :( Jag äter vitpepparkorn och hoppas på att slippa bli sjuk. Någon måste ju ta hand om dem andra. ;)

Under helgen har jag läst mycket Harry Potter. Har läst ut den sjunde och sista boken i serien om Harry. Den var bra men lite väl förutsägbar i slutet.

Har även lyckats spela lite gitarr oxå då jag fick hjälp av en lärare i fredags att sätta på strängarna som jag köpte här om dagen. Nyttigt att lära sig att stämma gitarren då den stämmer om sig hela tiden eftersom strängarna är nya. Jag har mest problem med b-strängen som är den som stämmer om sig. :(

Hade som tur tvättstugan igår då det blivit en del tvätt. Ska se om jag kan boka den tills imorgon oxå.

Ha det bra!

Tjing!

Free Power!

Konditionspass med rörelser från olika dansstilar. Enkla stora rörelser och många repetitioner gör att det passar alla.

Jag testade ett nytt pass igår  på Iksu som jag faktiskt tyckte var riktigt kul och jag blev svettig av. Lite svårt var det eftersom jag aldrig provat passet innan.

Väl hemma igen somnade jag ganska fort.

Idag ska vi redigera vår instruktionsvideo och jag ska ha musikteori. Sen har jag tänkt försöka stränga min gitarr med hjälp av någon här på skolan.

Ha en bra dag!

Tjing!

Singer/Songwriter

I den här kursen får du utveckla förmågan att skriva egna sångtexter och egen musik. Du får lära dig om hur text och musik samverkar. Genom eget skapande, handledning och i kreativ samverkan med andra får du utveckla ditt eget skapande i en låtskrivarprocess med text och musik. Undervisningen består av lektioner, seminarier, handledning samt eget skapande.

Jag har idag anmält mig till kursen ovan. :D Så i sommar ska jag gå den kursen är det tänkt!

Annars så ska jag snart ge mig iväg till Iksu och träna, har bokat ett pass som börjar kl 19.30.

Ha en skön kväll!

Tjing!


Du kan glömma dina ensamma stunder, du kan lita på teknikens under.

Sitter i skolan och ska spela in en låt som vi har gjort för att sedan göra en musikvideo. Problemet är att programmen vi ska använda inte är färdig installerade i datorn. :(

Det är så frustrerande när det inte funkar. Tekniken är bra men när den inte fungerar så är det oerhört irriterande. :( 

Vi ska även göra en instruktionsvideo men då finns det inget uttag som vi kan plugga in kameran in i datorn. :( Så nu sitter vi här och kan inte göra någonting. :(

I kväll har jag bokat in ett träningspass på Iksu vid 19.30. 

Ha en bra dag!

Tjing!

Prioriteringar...

...är inte alltid så lätt att göra. Som i kväll t.e.x. Jag vet att jag borde gått och lagt mig tidigt med tanke på att jag har haft huvudvärk halva dagen och var tvungen att ta en treo för att stå ut tidigare i kväll. Men ändå sitter jag uppe och tittar på tv. ??? Varför gör jag så mot mig själv??

Vad är viktigast i livet?? Livet består av en massa val! Hur vet man om man väljer rätt?? Jag känner dagligen att jag gör "fel" men hur ska jag kunna leva med det och gå vidare?? BLÄ!!!

Jag läste en artikel för några månader sedan om "hypertänkare". Den handlade om personer som går och ältar saker och ting. Det som hänt, det som händer och det som kommer att hända. Jag kände igen mig själv väldigt väl. Dessvärre har jag inte blivit bättre utan snarare sämre. Iallafall just nu! :(

Jag var på en föreläsning för ganska länge sedan där föreläsaren citerade en person som sagt: "Unna dig själv att inte umgås med personer som inte vill dig väl". Jag har sedan dess försökt leva efter den devisen men det är inte alltid så lätt. En del personer i ens liv är "energitjuvar" och det är sådana personer man bör "göra sig av med". Ibland är det inga problem men ibland är det väldigt svårt.

Jag lever dessvärre med dåligt samvete alldeles för mycket. Över saker jag gjort, inte gjort eller saker jag sagt eller inte sagt. Hur gör man för att inte ha dåligt samvete hela tiden??

Hur gör man för att vara sann mot sig själv?? När ska man lära sig att må bra och trivas med sig själv?

Nu känner jag iallafall att min kropp vill sova så det är nog bäst att jag lyder den. Det är ju faktiskt en dag i morgon oxå!

Tjing!

Funderingar...

...har jag alltid men det känns som om jag har lite mer just nu!?

Har varit i skolan i stort sett hela dagen idag. Kom dit vid 8.30 i morse och gick därifrån vid 15.45. Då hade jag haft gitarrlektion, trumlektion, baslektion och spelat in för en instruktionsfilm om hur man är en bra gruppmedlem.

Lite lunch och fika hade jag oxå hunnit med. ;) Innan jag gick hem pratade jag med några av mina lärare om ev. studier på sommarkurser. Jag skulle vilja läsa en kurs som heter Singer/Songwriter och som går i sommar på Univ. Hade varit superbra eftersom det verkar vara helt lektionsfritt i juli. Sista anmälningsdag är på måndag så det börjar bli lite bråttom nu att bestämma sig.

I kväll har jag min tv-kväll tyvärr har jag dessutom huvudvärk. :(

Ha en bra kväll!

Tjing!

Jag är less...

...på vädret och vill ha vår nu!!!

Men tyvärr tror jag att jag får vänta ett tag till eftersom jag bor i norra Sverige och där brukar våren vänta på sig några veckor till. :(

I dag känner jag mig sliten igen. Konstigt att jag känner mig så vissen på morgonen och sen på eftermiddagen och kvällen känns det helt ok.

Ha en bra dag!

Tjing!

Vattengympa i kväll! :)

Och för er som tror att det inte är jobbigt tycker jag att ni ska boka in er på ett pass och testa. ;) Jag körde järnet kan jag säga, så imorgon lär jag har träningsvärk i muskler jag inte ens visste att jag hade. ;) Framför allt i magen skulle jag tro.

Har idag gått 11 245 steg, 5697 snabba (55 min), 447 kcal, 25,5 g och gått 7.19 km. Dessutom har jag tränat vattengympa i 50 min. :D Nöjd! Jag kommer att sova gott i natt! ;)

Har ätit ett litet mellanmål och nu ska jag strax gå och lägga mig.

Tjing!

Det är mycket nu...

... men jag tror ändå att jag ska ta mig iväg till Iksu i kväll. Känner mig bättre nu än i morse. Kände att jag inte hann nu i eftermiddag. Det hade blivit för stressigt. Och stress och träning funkar inte ihop! :(

Ha det bäst!

Tjing!


Huvudvärk! :(

Har jag idag eller vad det nu är?? Jag känner mig inte ok. Och jag som precis har kommit igång på allvar med träningen. :(

Sitter i skolan och bloggar och väntar på att klockan ska bli 9. Hoppas att jag känner mig piggare lite senare idag så kanske jag tar mig iväg till Iksu iallafall.

Ha en bra dag!

Tjing!

Ibland önskar jag att tiden stod stilla!

Idag är det måndag och jag tycker att det var fredag igår!? Vart har helgen tagit vägen?? I och för sig har jag fått en hel del saker gjort i helgen men jag önskar alltid att jag gjort mer. Hur kommer det sig att man aldrig är nöjd!?

Insåg idag när jag satt och bläddrade i min kalender att om ca 1 månad har maken och jag varit tillsammans i 8 år!!! Det längsta förhållandet jag hade haft innan honom var i 8 månader!

Det har hänt så oerhört mycket på de här 8 åren. Roliga saker och tråkiga. Vi har blivit föräldrar två gånger, gift oss, flyttat 125 mil för att jag ska kunna plugga m.m. Livet har varit en berg och dalbana men vi har klarat oss och vi är fortfarande gifta och lever tillsammans. Mycket har förändrats och en del saker är nog ungefär som de var för 8 år sedan.

Insåg när jag var och tränade i lördags att jag fysiskt förmodligen aldrig varit så vältränad som jag är nu i hela mitt liv. Dessutom hade jag väldigt bra järnvärden när jag var och lämnade blod för några veckor sedan. Och jag som börjar känna lite åldersnoja eftersom jag fyller 35 i slutet av maj. :( Är det så hemskt att bli äldre?? Jag börjar tro att det är ganska så ok eftersom jag tar hand om min kropp och mår bra. Dessutom har jag två underbara barn och en man som älskar mig och som jag älskar.

Jag är så tacksam över mycket i mitt liv och börjar nog inse att jag har det ganska så bra iallafall!

Tack och hej leverpastej! ;)

Adrenalinkick...

...fick jag igår när jag var och tränade. Tror inte att jag har haft det på mycket länge. Helt underbart var det iallafall. Jag körde 62 min på Crosstrainern. :D Och sen när jag skulle stretcha efteråt "råkade" jag göra 75 situps och ca 35 armhävningar. Jag har aldrig tidigare kunnat göra armhävningar då mina armmuskler varit för svaga. Jag blev helt euforisk igår då jag upptäckte att jag hade tillräckligt starka muskler för att klara av det. :D

Idag snöar det och blåser en hel del här i Umeå! :( Så jag kommer nog att vara mestadels inomhus och förhoppningsvis få en del gjort här hemma. :)

Ha en bra dag!

Tjing!

Helt otroligt! :)

När jag vägde mig i torsdags (min vägdag) visade vågen på +. Jag blev minst sagt missnöjd. Så jag bestämde mig för att inte räkna den vikten utan att se om jag skulle få ett minus istället en annan dag. Döm om min förvåning när jag i morse ställde mig på vågen och den visade -1,2 kilo sedan förra torsdagen. JIPPII! Svävar på små rosa moln. ;)

Har nyligen avslutat min frukost och tänkte ta mig iväg till Iksu och träna lite konditionsträning om en stund. Har ju redan styrketränat 2 ggr den här veckan. :)

Stegen har väl varit lite si och så de senaste dagarna men jag är hyffsat nöjd.

Idag är det iallafall lördag och då ska jag unna mig lite godis. :)

Ha en skön lördag!

Tjing!

Idag har varit en bra dag! :)

Dagen började med att jag fick en liten sovmorgon! :) Maken gick med barnen till dagis och jag drog mig en liten stund. Sedan gick jag upp och åt frukost.

Vid 9.30 ungefär gick maken och jag till Iksu för at träna. Vi styrketränade och körde lite crosstrainer. Sen badade vi bubbelpool och bastade. :)

Kvällen har vi tillbringat framför tv:n. :) Mysigt! ;)

Ha det bäst!

Tjing!

Låååång dag!

Igår var en lång dag. Gick upp som jag brukar vid 6.30 för att äta frukost och sedan lämna mina söner på dagis. Gick sedan hem en stund för att packa väskan för att gå till Iksu. Väl hemma igen ringde de från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag igen? Det blev att jag tackade ja till ett pass mellan 16-21.15. Så igår var jag inte hemma förrän kl 22. :(

Väl hemma var jag så hungrig att jag åt lite soppa och bröd innan jag gick och la mig och somnade direkt.

Idag är maken ledig från jobbet. Jag har inga lektioner (men borde vara i skola och öva) så vi ska ta oss till Iksu och träna lite styrketräning. Han var hos en instruktör igår.

Annars så behövs det städas här hemma som vanligt. :( Helgen blir nog bra. Vi har en klarblå himmel idag och strålande sol, några minusgrader. :)

Ha en bra dag!

Tjing!

Idag har jag jobbat. :S

De ringde från jobbet igår och sa att det var kris. Jag bestämde mig då för att jobba idag mellan 7-14.30. När jag var på jobbet hittade jag ett recept som jag tyckte lät gott och enkelt så jag skrev av det och handlade det jag saknade innan vi åkte för att hämta barnen på dagis.

Väl hemma lagade jag Grönkålssoppan. :)

Här kommer receptet:

Grönkålssoppa 4 port

500 gr fryst grönkål
9dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
2 msk vetemjöl
1 dl creme fraiche (jag tog minifraiche men du kan ju ta den som du gillar)
½ tsk salt
1krm svartpeppar
1dl hackad gräslök

Koka upp vatten och buljongtärningarna. Lägg i den frysta grönkålen och låt den tina. Rör ut mjölet i lite vatten och vispa ner det i soppan. Låt soppan koka i ca 3 min. Vispa ner creme fraiche. Smaksätt med salt, peppar och gräslök.

Servera soppan med en klick creme fraiche.

Jag kokte ägg och hade det i istället för creme fraiche. Glömde tyvärr att köpa gräslök men soppan blev jättegod ändå. Ska göra den igen och använda gräslök då. Köpte också nybakat bröd och hade det till. Ett ljust och ett mörkt.

Smaklig spis!

Tjing!

Många tankar far genom mitt huvud!

Hur ska jag göra i sommar?? Jobba eller gå en sommarkurs? Hur ska jag göra med min sista termin på lärarutbildningen? Vara kvar i Umeå eller flytta nästa sommar och läsa på distans?? Jag har mer som jag funderar över men inget som jag kan komma på just nu.

Har varit och tränat på Iksu idag. Crosstrainer och styrketräning blev det idag.

De ringde från jobbet idag så imorgon ska jag jobba 7-14.30. Need the money! :S

Ha en bra kväll!

Tjing!

Mitt alterego "Anders" ;)

229795-3

Så här fin var jag i lördags när jag var ute och dansade! ;)

Vardagsstress och uppgivenhet! :(

Jag har ibland funderat över varför det är så lätt att känna sig stressad över småsaker?? Saker som maler och maler i huvudet och som man inte kan sluta att tänka på. Jag har idag varit och pratat med en av mina lärare angående en rest jag från en kurs jag tog förra våren. Fick iallafall ett possitivt besked och det var att min dokumentation för den kursen var godkänd. :D Så nu gäller det bara att jag syr färdigt klänningen oxå. :(

Skulle gått på Iksu och träna idag men jag kände mig stressad för jag visste att det var jag som skulle hämta barnen från dagis. Så jag bestämde mig för att träna imorgon istället då jag är lektionsfri. :)

I kväll blev det varma smörgåsar med skinka, ketchup och ost till middag. Till det serverades det grönsallad med pressad citron, havsörtsalt och vitlökspulver. MUMS! Efter maten tog jag min berömda kaffe latté. ;)

Ha en skön kväll!

Tjing!

Mitt alterego...

...gick och dansade i lördags.

Jag bestämde mig här om dagen för att jag ville gå på Klub Subjekt och dansa. Och eftersom de hade ett tema bestämde jag mig för att jag ville gå dit som man. Jag lånade kläder av min man och även hans parfym. ;) Väl där sjöng jag karaoke och dansade. Det som var väldigt roligt och intressant var att jag träffade flera kompisar som till en början inte kände igen mig. :)

Att göra om sitt utseende och gå klädd i kalsonger, herrbyxor, skjorta och slips var mycket intressant. Tror inte att jag kommer att göra det fler gånger men det var en rolig kväll som jag sent kommer att glömma.

Ska lägga in en bild när jag kommer hem. Sitter just nu i skolan och skriver.

Annars har helgen varit bara bra.

Tjing!

Längtan efter lugnet!

Jag har länge insett hur stressad jag faktiskt blir av att ha det stökigt hemma. Tyvärr har jag inte haft någon ork att städa. Men igår var jag hemma efter lunch eftersom att mina barn var hemma från dagis. Då passade jag på att fortsätta att städa i mitt kök. Som nu nästan är färdigstädat! :D Känner ett inre lugn. :)

Idag får maken och jag några timmar barnledigt då vi tänkte gå på stan, jag behöver köpa nya strängar till min gitarr och Tehörnan kommer att få ett besök av mig. ;) Tänkte promenera in till stan vilket jag tror kommer bli mysigt. Vi har det ganska varmt idag (+-0) så det ska nog gå bra.

I kväll ska jag eventuellt gå ut och dansa. Men det skriver jag isåfall om imorgon! ;)

Ha en bra dag!

Tjing!

RSS 2.0