Fin låt...

...som jag hittade av en slump när jag skrev in mitt namn på You Tube.Tiden går alldeles för fort...

...just nu tycker jag. Jag hinner inte med! :( Stanna tåget jag vill hoppa av! ;)

Kan inte fatta att det är Valborgsmässoafton imorgon. Är uppvuxen i Lund och jag saknar att kunna gå och lyssna på studentsångarna i Lundagård, nu får jag se dem på tv istället. :S På torsdag är det alltså 1 maj. ??

Jag njuter av att det har blivit varmare även här uppe i norr och längtar tills sommaren. :)

På måndag är det dax för mig att komma "ut i verkligeheten" för tre veckor. Jag och en klasskompis ska har våran praktik på Waldorfskolan. :) Ska bli spännande att få se hur de undervisar sina elever i musik. Har tidigare haft min praktik på tre olika skolor här i stan varav en friskola.

Kvällen blir nog lugn för min del. Känner mig sliten, hoppas att lite Echinacea ska mota iväg den annalkande förkylningen.

Tjing!

Fåfänga

Är inte något man är stolt över iallafall inte jag. 

Har funderat över om det är så att ju snyggare och smalare man blir ju mer fåfäng blir man?? Var och styrketränade och körde Crosstrainer igår. Efteråt bastade jag och solade lite solarie. SKÖNT!!!

Om man "alltid" varit överviktig i sitt vuxna liv och varit missnöjd med sin kropp. Kan det stiga en åt huvudet och man blir helt knäpp när man börjar bli normalviktig? Jag hade ett BMI på 33 när jag började min viktresa och idag har jag lyckats komma ner på ett BMI på 27. Man är normalviktig mellan BMI 20-25. 

De flesta som jag pratar med tycker att jag inte behöver gå ner mer i vikt nu. Men jag själv tycker att jag behöver gå ner några kilo till. Säger de så för att de är vana vid att jag är mullig?? Jag skulle vilja ha ett BMI under 25 och det innebär att jag behöver gå ner några kilo till. Men tänk om jag när jag kommer dit fortfarande inte är nöjd?! 

Jag önskar att jag har så mycket insikt att jag inte går ner för mycket så att jag bli för smal. Man vill ju se frisk ut och inte så smal att man är benig. 

Svårt att veta när det är nog. 

Jag tror att det ordnar sig trots allt!

Tjing!

Helgen har varit bra...

...och nu är det en en ny vecka igen.

Grillade faktiskt tre gånger förra veckan. MUMS!!!

Igår var vi på Nolia på en speciell mässa för barn. Barnen hade jättekul och vi fick tag i nya bilbarnsstolar för ett mycket bra pris.

Ska strax fara och träna och sen får vi se vad resten av dagen ger!?

Ha det bäst!

Tjing!

Äntligen helg! ;)

Idag har jag tränat, shoppat, bakat pizza, promenerat, ätit lunch på stan och njutit av det fina vårvädret. :)

Var nere med min vännina på stan idag och shoppade loss lite, vi hittade Didriksson allvädersställ till barnen väldigt billigt! Är mycket nöjd! :) Sen köpte jag två Cheap Monday jeans på rea till mig själv! Äntligen byxor som inte sitter som tält. :D

Ska kolla på tv och mysa med maken i kväll!

Tjing!

Att utvecklas som människa...

...är något man ständigt gör. Jag känner att jag har lärt mig oerhört mycket sedan jag började på Universitetet. Kursen jag läser nu är en oerhörd utmaning för mig som tidigare i stort sett bara sjungit. Nu ska jag lära mig att spela gitarr, piano, bas och trummor.

Känner att jag är på god väg med mitt gitarrspelande och att det blir roligare och roligare för varje dag. :) Måste oxå försöka få in lite träning av de andra instrumenten innan sommarlovet.

Ha en skön kväll!

Tjing!

Det är tur att jag har dig min vän...

...annars vet man aldrig vad som hade hänt? ;)

Vänskap är något som är lätt att ta för givet. Och det är något man inte alltid tänker på att man måste vårda. Ungefär som en blomma, den behöver näring, ljus och vatten för att överleva, växa och blomma.

Jag har inte många vänner men dem jag har vårdar jag ömt. De betyder så oerhört mycket för mig och jag hoppas att jag betyder lika mycket för dem?!

Tack för att ni finns!

*kram*

Tjing!

Wellness och träning!

Idag har jag unnat mig lite wellness i form av simning, bubbelbad, bastu och solarie. :)

Vore roligt om jag kunde få känna mig riktigt fräsch och snygg lagom till midsommar då jag ska träffa släkten. ;) Så nu lägger jag i en högre växel och hoppas på att hinna gå ner något kilo till innan semestern om två månader.

I morgon ska jag ta mig iväg till Iksu och träna eftersom jag inte börjar i skolan förrän kl 13.00. Tror att jag ska ta och styrketräna och konditionsträna.

Idag blev det 15 min simning och 70 min rask promenad. :) stegräknaren står på 9947 steg! :)

Ha en skön kväll!

*kram*

Musikvideo!

Jag läser till musiklärare och vi fick en uppgift att vi skulle skriva en låt och göra en musikvideo till den. Här har ni resultatet:
 

Vore kul med kommentarer om vad ni tycker om både låten och videon.

Tack på förhand!

Tjing!

Att vara eller inte vara...

...det är frågan! ;)

Helgen har varit helt ok. Som vanligt har jag gjort mindre än vad jag skulle velat. Men så är det ju alltid. :( Undrar när jag ska bli nöjd med vad jag har gjort istället för att irritera mig över det jag inte gjort?

Vädret har varit fint men jag har varit mer inomhus än utomhus. :( Kom iallafall iväg och tränade igår. :) Sen var jag ute med en vännina igår kväll. Lyssnade på musik, lärde känna nya människor, var på trettioårs fest, dansade till usel musik, umgicks med diverse olika personer. Väl hemma somnade jag gott och fick sova hyffsat länge.

Idag har jag lagat en grym lasagne och mest slöat. En typisk söndag! ;)

Ha en skön kväll!

Tjing!

Idag har jag nästan blåsor på fingrarna...

...eftersom jag spelade gitarr igår. :) Spelade mig igenom en sångbok som jag har och där fanns en del barnsånger. Plötsligt kom O till mig och sa: Mamma spela den med ponnyn igen. Så då spelade jag och vi sjöng, Lille katt, Mors lilla Olle, Min lilla ponny mfl. Hur mysigt som helst. Varför har vi inte gjort det tidigare??? Lärde mig oxå ett nytt ackord igår. Så nu kan jag spela fler låter, måste dock träna på baree ackord (F) för att behärska ytterliggare låtar. Gitarren ska givetvis med på semestern i år. :D

Har nyligen avslutat en brunch bestående av havregrynsgröt med äppelmos och mjölk följt av grovt bröd med mosad avokado och alfa alfa groddar och två glas the. :)

Tänkte ta och gå iväg och träna på Iksu om en stund. Maken vill ändå titta på ishockey och innebandy på tv så då har varken han eller jag dåligt samvete för att vi inte umgås med varandra. ;)

Får se om det eventuellt blir utgång i kväll med två vänninor!? :D

Ha det bäst!

Tjing!

Varför bryr jag mig...

... om vad andra människor tycker och tänker om mig? Förmodligen för att jag har dålig självkänsla. Och varför har jag då det? Ja, det är en bra fråga och om jag hade vetat det kanske jag inte hade haft det?!

Iallafall fick vi prata lite i skolan idag så nu känns det lite bättre. Och jag tänkte på att inte ta "för mycket plats" i gruppen. ;) Så jag hoppas att det gör att klimatet i klassen blir bättre!

Sitter och lyssnar på musik och funderar på att ta och gå ut och gå en sväng. Kaffet är slut så jag ska nog gå och köpa lite och göra mig en latte ;)

Ha en skön kväll!

Tjing!

Matvanor!

Jag blir alltid lika förvånad över min äldste sons matvanor. Vi äter i stort sett bara grovt bröd hemma, mest lingongrova. Igår kväll åt vi mackor och the till kvällmat. Han åt två mackor med makrill i tomatsås och sen ville han ha "grodor" (alfa alfa groddar) ;) på sin tredje. Jag vet inte om jag känner någon annan femåring som äter groddar?!

Idag har jag ätit min första glasspinne iår. En Solero och jag satt i vårsolen och njöt av den. :)

Imorgon ska vi bestämma vilka låtar och grupper vi kommer att vara i på vår konsert i slutet av maj. Får väl se om det blir någon Gabriellas sång?! Håll tummarna för mig! ;)

Ska nog ta och gå en kvällspromenad i det fina vädret!

Tjing!

En viktresa i bild!


Min viktresa! 
Open / Close              
      
                                                                                                       


                               

Startvikt                                                    Min nuvarande vikt ( - 18 kg)

Jag har gjort de här två modellerna på http://www.mvm.com/brandme.php.

Den vänstra är gjord efter min längd och hur mycket jag vägde när jag började min viktresa. Den högra är min vikt just nu. Det skiljer 18 kilo mellan bilderna och ett stort antal centimeter. :D

Självklart får man ta det med en nypa salt men jag tyckte att det var ganska intressant ändå! Speciellt om man tittar på bilderna under modellerna som föreställer mig! ;)

Tjing!

Gammal Fäbopsalm

Det är ro, jag ber om här vid dagens slut
och frid i det som är
Jag kan se och känna dom som fanns förut
som levde här

Och nu står jag tacksam i min solnedgång
nu känner jag mig nöjd!
Det vi gjort på jorden blir en egen sång
som går mot himlens höjd

Se solen sjunker bortom mörka berg
som finns där, som dom alltid gjort
i en eldröd våg liksom av livets färg
när livet, just är stort
Och det stora finns i varje stänk av ljus
som tröst i vindens sus...

Så låt mig tro!
Att långt därborta får vi ro!

Det är ro, jag ber om här vid dagens slut
och frid i det som är.
Det som kommer, skall jag också se tillslut.
Så låt mig leva här!

Ge mig frid i det som är.
Ge mig frid i det som är.Denna oerhört vackra psalm hade jag på mitt bröllop, men då instumental. Spelad av en kyrkoorgel.  Visste inte att det fanns en text utan den hittade jag på nätet idag.

Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till
(Oh, oh, oh...)

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Val i livet...

...gör jag varje dag!

Jag pratade med min vännina idag och hon sa något som jag kände stämde så väl in på det jag känt de senaste dagarna. Hon hade läst i en blogg något som jag känner var så klockrent. "Hon har släckt ditt ljus för att hennes ska kunna lysa starkare".

Önskar bara att jag fick sjunga den här sången på vår konsert i slutet av terminen. ;)

Finns det någonstans där man kan köpa motivation?!

I så fall vill jag gärna veta vars det är i så fall?! Jag känner att jag inte har någon ork att vara duktig vad det gäller mat och motion just nu. Så jag hoppas att vågen inte är allt för "elak" mot mig på torsdag.

Men jag räknar verkligen med ett + på torsdag. :(

Jag har iallafall varit och tränat idag så jag känner mig nöjd med den biten. Maten är en annan sak och det får jag leva med. :S

Ska strax gå och sova!

Tjing!

Jag har funderat över en sak...

...men jag vet inte om jag har något svar. ? :(

Hur kommer det sig att man har en förmåga att skjuta upp allting till morgondagen?? I helgen har vi lånat en "superdamsugare" för att få lite "vårstädat" här hemma. Idag skulle vi lämna tillbaka den. Tror du att jag har använt den? Jo, idag använde jag den typ 30 min innan vi skulle fara och lämna tillbaka den. 

Annars så har helgen varit helt ok.

Idag har jag varit och tränat lite på Iksu, 60 min styrketräning och 30 min crosstrainer. :D

Nu sitter jag här framför datorn och fikar lite. ;)

Ha en skön kväll!

*kram*

Chockad!

Efter gårdagens "svullande" hade jag ett minus på vågen idag. ???

Vi hade våra franska vänner här på middag, de bjöd på mat och vin. Köttgryta med kokt potatis, och päron och katrinplommon paj till efterrätt. Till grytan drack vi rött vin och till kaffet och pajen blev det lite apelsin likör. :D

Trots detta hade jag gått ner några hekto jämfört med min vikt igår morse. :D

Livet är fullt av överraskningar! ;)

Tjing!

För åtta år sedan idag...

...blev maken och jag tillsammans. Tänk vad tiden har gått fort.

För åtta år sedan var jag singel och mitt längsta förhållande hade varat i 8 månader med en kille som bodde 30 mil ifrån mig. ;)

Jag hade chattat i ca 6 månader med en kille över ICQ (föregångaren till msn) och den 11 april 2000 träffades vi för första gången. Dagen efter flyttade han hem till mig och vi har bott tillsammans sedan dess. Vi har hunnit få två pojkar som idag är 5 och 3 år gamla. Vi har varit gifta i 5 år och idag har vi varit tillsammans i 8 år. :)

Har som "jubileumspresent" ordnat barnvakt tills i kväll! Så maken och jag kan gå ut och dansa. :)

Ha en bra kväll! Det kommer jag att ha iallafall! ;)

Tjing!

Överraskning!Roade mig med att sitta och lyssna på YouTube i kväll!

Fastnade för det här!

Kulturkrock! ;)

Idag när jag var och tränade träffade jag min vännina från Frankrike. Hon hade med sig sin vännina från Canada. Vi pratade lite om olika saker och kom in på hur de upplevde Sverige och svenska människor. Det var mycket intressant att få deras bild av hur det är att leva i Sverige och komma från ett annat land. Saker som jag inte ens tänker på och som de tycker är jätte konstigt eller annorlunda.

Vi kramar våra vänner (både män och kvinnor).
Vi tar i hand och hälsar om vi inte känner en person.
Vi kan bada bastu tillsammans med både män och kvinnor.
Vi duschar bredvid varandra i samma rum.
Vi skäms inte för att visa oss nakna inför andra männsikor av samma kön.
Vi är lite "tillknäppta" jämfört med en del andra länder

Listan kan göras lång men jag valde att ta upp en del saker.

Kul med kulturkrockar bara det inte innebär att någon känner sig obekväm.

Tjing!

Känner mig seg och loj idag! :(

Men jag ska iallafall ta mig iväg till Iksu och träna en stund. Blir nog bara konditionsträning idag. I och med att kl redan är tio blir det lagom att hinna med det innan lunch.

I helgen ska det städas och tvättas. :( Men i morgon kväll blir det utgång med maken! :D

Ha en bra dag!

Tjing!

Eftertanke!

Idag var det då dax för mitt experiment. Och det gick ungefär som jag hade trott. Personen i fråga som tycker att jag tar för stor plats i våra diskussioner i skolan tog i stort sett allt talutrymme när jag valde att vara relativt passiv idag under vårt seminarium.

Så frågan är om det är så att jag tar för stor plats eller det helt enkelt är så att jag konkurerar med henne om talutrymmet??

Känner mig ganska låg idag men det är ändå relativt ok.

Tjing!

Minnen! :)


Önskan om att vara alla till lags...

...finns den egentligen?!

Går det att vara det eller är det inte så viktigt!? Jag börjar tro att det kanske inte är så viktigt trots allt. Man måste ju vara sann mot sig själv och det är man ju inte om man ska vara som alla andra vill att man ska vara.

Jag ser inte fram emot morgondagen. :( Men jag antar att jag måste "ta tjuren vid hornen" förr eller senare.

Det snöar fortfarande och jag är såååå less!

I kväll ska jag titta på tv och brodera på min klänning! ;)

Ha det bäst!

Tjing!

Vill resa bort! ;)

image4

Tänk att få resa iväg från allt, snön, "dumma människor", kyla och problem. Hade varit underbart!

Men det är väl bara att bita ihop och "gilla läget"!

Tjing!

Livet är som en berg och dalbana! :(

Känns verkligen så just nu. :( Ena stunden känns det ganske ok för att nästa kännas mindre bra. Önskar att jag kunde känna lite mer glädje just nu. Får väl se vad morgondagen har i sitt sköte??

Varför ska man bry sig så mycket över vad andra människor tycker?? Vad är det för sjukdom och går den att bota?? Jag skulle behöva något botemedel och helst igår! ;)

Annars så händer det inte mycket i mitt liv just nu förutom att jag har lite för mycket att göra vilket alltid resulterar i att jag inte får någonting gjort. :( Motivationen är i botten och jag ligger där bredvid! :(

Någon som har tips på något man kan göra för att känna sig bättre!??? Svar mottages tacksamt NU!! ;)

Tjing!

Det finns kanske lite hopp ändå trots allt! :)

Idag var jag på stan tillsammans med mina två vänninor K och C. Vi åt en trevlig lunch som vi avslutade med en kopp kaffe där vi avhandlade livets vedermödor. Bl.a det jag skrivit om i bloggen. C tyckte att jag skulle konfrontera mina "demoner" och berätta för dem hur dåligt jag mår. Tål att funderas på!

När vi satt där och fikade berättade jag att jag var så besviken över att jag och maken inte skulle få fira vår 8-års dag på lördag. Lite på skämt och lite på allvar sa jag till C att du kanske skulle kunna sitta barnvakt?! Och då säger hon ja det kan jag nog göra. Snacka om att jag blev glad! Tack C för att du finns! Du anar inte vad det betyder för mig att kunna få lite vuxentid med min man. :D Club Subjekt here we come! ;)

Vädret är hemskt idag oxå och jag bara längtar efter solen som kan smälta bort all snön. Idag har vi några minusgrader och det blåser! BLÄ!!!!

Livet är bra konstigt ibland! När man känner att man helst av allt skulle vilja dra täcket över huvudet och bara gömma sig kommer det en ljusglimt i vardagen. :)

Tack L för din fina kommentar, det värmde verkligen. Precis vad jag behöver just nu! Tack K, L och C för att ni finns!
Tjing!

Tomhet...

...känner jag inom mig idag efter bitterhet, ilska och sorg som jag kände igår. :(

Det är den 8 april och igår snöade det typ 5 cm här. :( Jag är så less på vintern!!!

Ska strax äta frukost och sen ska jag ta mig iväg till Iksu och träna! :D

Ha en bra tisdag!

Tjing!

Vad skulle jag göra utan mina vänner?

Må betydligt mycket sämre mot vad jag gör nu. :S Tack för att ni finns K och L, erat stöd behöver jag verkligen. ;)

Känner mig inte så kaxig just nu.:( Tänk att man kan må så dåligt för att andra människor är så trångsynta. Det gör mig så himla förbannad att jag tar åt mig av deras kritik. Men vad ska man göra när man känner sig kränkt?

Jag önskar att alla kunde få vara sig själva och att man kunde vara rakryggad och säga till en annan människa om det är något man inte tycker om hos den personen eller om hon/han irriterar en av en eller annan anledning. Jag har blivit uppfostrad efter devisen att "ärlighet varar längst". Tyvärr uppskattas inte det av alla. :( Att jag dessutom är ca 10-15 år äldre än de flesta gör mig ännu mer förbannad. Deras beteende är så "pubertalt" att det gör mig "spyfärdig"! :( Mobbing av den högre skolan. Något jag har allt för stor erfarenhet av sedan tidigare. :(

Trodde faktiskt att "vuxna" människor som dessutom ska bli lärare hade "mer vett i skallen"!? Men tydligen är det inte så! :( Jag tycker att det är beklagligt för deras blivande elever att de uppför sig som de gör! Hoppas bara att de kanske vaknar upp en dag och inser vad de håller på med!

Min nya studie börjar på torsdag! Berättar om resultatet när jag har något att rapportera! ;)

Tjing!

Life is a bitch!

And then you marry one. Har någon sagt, minns inte vem. Jag är ingen bitch men livet känns inte så kul just nu. När man umgås med personer som man tror att man "kan lita på" och det sedan visar sig att de "sticker en kniv i ryggen" blir man verkligen sårad.

Hur ska man vara för att vara "alla till lags"? Har man inte rätt att vara sig själv? Jag känner mig djupt kränkt och tror inte att det är många som förstår vad jag känner just nu. Tack K för att du finns och är så ärlig! Älskar dig av hela mitt hjärta. Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Tack för att jag får låna din axel när jag behöver. ;)

Att man kan vara så falsk att man inte pratar direkt till en person kommer nog aldrig att sluta förvåna mig. Men det sårar så mycket mer än vad dem någonsin kan föreställa sig. Jag har många tankar och funderingar och kan ibland bli lite personlig i mina åsikter. Det gillas tydligen inte av alla och jag har bestämt mig för att sluta agera och istället observera. Det kan bli intressant ur studiesyfte att se vad som händer när man byter roller i en grupp.

Hälsodagen har varit bra idag men jag önskade att jag inte visste allt jag nu vet.

Ha en bra kväll!

Tjing!

Hälsodag!

Idag har Umeå universitet en hälsodag. :D http://www.umu.se/studentcentrum/halsan/halsodag.html

Och jag har tänkt att suga åt mig så mycket som möjligt av den. :)

Så idag blir det yoga, stavgång, core m.m.

Ha en skön dag!

Tjing!

Avundsjuka...

...är inget man är stolt över och något man önskar att man inte kände. Pratade precis med maken om just det och jag inser att jag har det väldigt bra som lever med min man och våra två barn. Vi har varit gifta i drygt 5 år och på lördag har vi varit tillsammans i 8 år.  Visst är det lite berg och dalbana imellanåt men jag vet iallafall en sak och det är att vi älskar varandra.

När man träffar och pratar med någon som inte har det "likadant" som vi har det inser man hur lyckligt lottad man faktiskt är. Jag har någon att dela mitt liv med och någon som ligger bredvid mig i sängen om natten. Det känns oerhört skönt att veta. Självklart är det inte alltid "guld och gröna skogar" men jag känner mig ändå väldigt tacksam att jag har det som jag har det. Dessutom har jag två helt underbara söner som jag avgudar och som älskar mig. :D Kan det bli mycket bättre??

Tack för den här helgen! Jag ser fram emot många fler underbara stunder med min familj och mina vänner! :D

Tjing!

Ödet!?

Ibland undrar jag om ödet gör att livet blir som det blir? Igår tror jag tyvärr att det berodde mer på dålig planering än något annat att det mesta under kvällen inte riktigt blev som jag och K hade tänkt oss. :(

Men det finns fler kvällar och då får vi planera lite bättre! ;)

Idag har jag mest sovit och ätit. ;) I ugnen står en kladdkaka! :D

Ha en bra kväll!

Tjing!

Uppdatering...

...av mitt liv. Ytterliggare ett minus på vågen igår. :)

Idag redovisade vi våra musikvideos och båda var bra. :)

Är trött! Ska strax gå och sova. :)

Tjing!

Personlighetstest! ;)


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Hehe! För er som känner mig väl stämmer det väldigt väl. ;)


Tjing!

Äntligen...

..fungerar bloggen igen! :D

Jag undrar ibland varför man blir så beroende av vissa saker? Som t.ex. nu när bloggen har "legat nere" i 48 timmar och jag inte har kunnat blogga. Då blir man frustrerad och irriterad över att man inte har tillgång till den.

I skolan igår pratade vi om medieringar och mulitmodalitet. För att göra en kort förklaring handlar det om hur man komunicerar med olika saker och framförallt med medier. Att jag sitter här och bloggar är för vissa en självklarhet men det är en förhållandevis ung företeelse. Internet har inte så många år på nacken och vi pratade igår om vid fikat i skolan att det faktiskt har funnits en tid innan sms och internet. He, he!

Har nu på morgonen skrivit ihop lite funderingar kring hur musikundervisningen kan se olika ut i olika skolor och att vissa lärare säkerligen undervisar likadant som de har gjort sedan de blev färdiga lärare på 60 eller 70 talet. Ganska intressant faktiskt.

Är ni intresserade av att läsa vad jag skrivit är det bara att höra av sig så kanske jag kan skicka mina funderingar till er!? ;)

RSS 2.0