Gott Nytt År! :)

Igår var det sista dagen som min pappa var på besök. Så jag bestämde mig för att jag skulle bjuda honom på middag. Plockade fram lite älgkött ur frysen. Stekte det med nymald rosé, vit och svartpeppar och enbär. Ugnsrostade morötter, palsternacka, potatis, lök och potatis med rapsolja, vitlök, salt och rosmarin. Av skyn från stekpannan gjorde jag en gräddsås med lite svartvinbärsgelé i. Det blev mycket gott och vi vuxna drack lite rött vin till maten. Till efterrätt bakade jag en äppelpaj som jag serverade vaniljglass till.

Nu är det bara vår lilla familj igen. Vi ska fira Nyårsafton själva här hemma hos oss. Om en stund tror jag att vi allihop ska ta och gå och sova en stund så att vi orkar vara vakna till tolvslaget. Maken tänkte ta med sig sönerna ut lite senare och åka skridskor. :)

Givetvis har jag lyckats bli förkyld igen så träningen och invigningen av skor och kläder får vänta ytterliggare några dagar. :( Måste ju iallafall skaffa "clips/klossar" till skorna innan jag kan använda dem. :S

Hoppas att du får en bra Nyårsafton!?

Ha det bäst!

Tjing!

 
De här fina istomtarna finns på Rådhusesplanaden där jag bor. ;)


Idag är det "barnens dag"

Vi är på Leos Lekland idag. Barnen är helt lyriska och hinner knappt fika. :) Jag sitter och surfar på en av deras datorer. :)

Hoppas att du har en bra dag idag?

I kväll ska jag laga älggryta och bjuda pappa på. :) Med tanke på att han bor i Skåne är han inte så bortskämd med att äta älg. Det är inte jag heller men en kompis till mig gav mig lite kött för ett tag sedan. :)

I kväll blir det nog en lugn kväll framför tv:n skulle jag tro.

God fortsättning! Hoppas att du får en bra Nyårsafton imorgon!

Tjing!


Oj, oj, oj vilken dag. :)

Den började väldigt segt med att jag fick sovmorgon och gick i morgonrocken halva dagen fram till ca 15. Sen klädde jag på mig och promenerade ner till stan. :) Där shoppade jag loss på Stadium. :) Hade fått pengar av min pappa i julklapp som jag bestämt mig för att lägga på ett par spinningskor. Hade hittat ett par i höstas som jag gärna ville ha men då hade jag inga pengar. :( Men nu tänkte jag att de kanske hade kvar skorna. Och de hade de men tyvärr fick jag inte några "clips" men å andra sidan fick jag skorna väldigt billigt. De hade kostat 999 kr från början och var sänkta till 499 kr men sen hade de även 25% rabatt på alla skor i butiken så jag betalde 375 kr för skorna. Dessutom köpte jag tre par träningslinnen för 59 kr styck och ett par träningsbyxor för 199 kr. :)

 
Nike spinningskor                          Soc träningsbyxor

 
Soc träningslinne                       Soc träningslinne              Soc träningstop

Så jag var mycket nöjd när jag gick ifrån Stadium kan jag säga. :)

Maken träffade mig på stan och vi gick runt en sväng för att kolla vart vi ville äta någonstans. Min pappa hade lovat att passa sönerna när vi gick ut och åt. Dessutom bjöd han oss på middagen. :) Vi bestämde oss till slut för att gå på en restaurang som heter Teatercafét. Där avnjöt vi en underbar middag under tre timmar med utomordentligt trevlig service och underbar mat.

    
Förrätt                                  Varmrätt                             Dessert

Förrätt:
Karljohansvamp soppa som severades med västerbottenost sticks
Varmrätt: Grillad lax med ugnsbakad tomat, sparris och cidervinägersenapssås samt örtbakad mandelpotatis
Dessert: Varm chokladfondant med mascarponecréme och rommarinerade björnbär

Maten var helt fantastiskt god och vacker som ni ser och sevitören var oxå helt underbart trevlig. :) Till maten drack jag vitt vin och till desserten drack jag rom. :)

En kväll jag sent kommer att glömma. :)

Nu är det strax dax att gå och lägga sig men jag tror att jag ska ta och gå och duscha först.

God natt!

Tjing!


Life goes on...

...and I am hanging on. ;)

Jag önskar bara att jag kunde känna lite mer glädje. :S Livet är verkligen en berg och dalbana just nu. :(

Att maken varit sjuk större delen av julhelgen påverkar ju givetvis det hela ganska mycket. :(

Men igår kom iallafall min pappa på besök från Skåne. :) Han kom tidigt på morgonen och på eftermiddagen åkte maken, grabbarna, pappa och jag inte till stan. Vi gick på bio och sedan var vi åt på restaurang. Pappa bjöd! :)

Dagen igår var en bra dag och jag tror säkert att det blir en bra dag idag oxå. Funderar på om maken och jag ska ta och testa en stund tillsammans på Red and Black här i stan. :) Lite bubbelpool på tu man hand kan väl aldrig vara fel? ;) Har ju från en säker källa hört att det ska vara trevligt där. Tack N för tipset. :) Men det blir nog inte förrän imorgon.

Annars händer inte mycket här hemma hos oss idag. Det är en lugn mellandag, funderar dock på att fara ner på stan och se om jag kan få tag i ett par spinningskor. :) Efter helgerna och när jag känner att förkylningen är helt borta ska jag börja träna på Iksu igen. :) Har bestämt mig för att jag vill ha en 7:a först på vågen igen. :)

Solen skiner ute idag så det kanske är läge för en promenad i det fina vädret idag?!

Ha en bra dag!

Tjing!


Naturen är väldigt fin ibland! ;)

Håller på och snickrar på en ny låt...

...men den här gången handlar den inte om kärlek. :(

Som ni vet som läser min blogg så har jag varit lite nere de senaste dagarna med tanke på hur Julafton firades. Missförstå mig inte nu. Vi hade en underbar Julafton men jag menar att vi blev exkluderade.

Med tanke på det som har hänt har det varit många känslor som snurrat runt i mitt huvud. Här om dagen skrev jag ner dessa känslor och började tonsätta dem. Alltså ett litet frö till en ny låt. :)

Den här gången blev låten på engelska och jag ber om ursäkt redan nu för eventuella stavfel. Men någon har sagt till mig att lålttexter kan man stava hur man vill. ;)

I´ve got an acing in my heart.
It´s tearing me apart.

I don´t know what I have done wrong.
Right now I have to be strong.

Why do you treat me this way?
I don´t know what I have to say?

I am lonely, trying to recall.
I am crying, feeling so small.

Why do you hurt me with all your lies.
It´s not working....




Det var så långt som jag skrev här om dagen men vi får väl se om det blir mer. Önskar bara att det inte var negativa känslor jag hade när jag skrev. Men jag gillar texten ändå.

Ha en bra Annandag Jul!

Tjing!

Den här bloggen tillägnas alla de som blivit drabbade av branden här i stan. :(

I natt började det brinna i ett hyreshus på samma område som jag bor på. Jag lider med alla dem som blivit drabbade och jag hoppas att räddningstjänsten snart kommer att ha elden under kontroll.

Mina tankar finns hos er alla!

Är så tacksam att inte vi har drabbats.

*kram*

http://www.vk.se/bildspel_nara.jsp?article=240462

Lånat länken från Västerbottenkurirens hemsida.


Dokumentation av julen :)

Igår firade vår lilla familj (maken, sönerna och jag) jul tillsammans hemma i vår lägenhet. :) Det blev en mysig Julafton. :)

Här nedanför kommer lite bilder från dagen.

      
Förebild                        Efterbild

Vi köpte vår julgran på Plantagen. Vi valde en ädelgran en Kungsgran, den var lite dyrare men också mycket finare än många andra granar vi såg. ;) Vi hjälptes åt att klä granen tillsammans med barnen på "lillejulafton" (23/12)

       
Hemgjorda Janssons          Nygriljerad Julskinka

Jag gjorde Janssons frestelse i år trots att det bara är jag som äter den. :S Gjorde den på standardmjölk iställtet för grädde. Den blev god men jag tror att jag ska ha i lite matlagningsgrädde nästa gång. Kanske hade behövts lite mer salt men hellre det än att den blivit för salt. Skinkan köpte jag färdigkokt och griljerade med senap, ägg och ströbröd. Skinkan var jättegod. :)

   
Julbordet                             Julgodis och nötter

På vårt Julbord i år fanns det. Kokt potatis, dansk rågbröd, kavring, kokt ägg, löksill, senapssill, dillsill, vitlökssill, skärgårdssill, julskinka, köttbullar och prinskorvar, janssons frestelse,  senap, kalvsylta, rödbetor, smörgåsgurka, rödbetssallad, leverpastej, ost, julmust och bayerskt öl. Efter maten plockade jag fram nötter, torkade fikon, skumtomtar, knäck, apelsinchokladkola och ischoklad.
Det var ingen som orkade någon gröt så det får vi äta en annan dag.

Julens tema i år var Lego Castle. Sönerna hade önskat sig det av Tomten. Maken och jag hade informerat andra berörda vilket innebar att det blev mycket Lego att bygga ihop igår. :) Här nedan ser ni resultatet.


Bilden är lite mörk men jag tror ändå att ni ser att det blev mycket Lego. ;)

Just nu hör jag hur sönerna leker med Legot i rummet intill. :D

Hoppas att du oxå hade en bra Julafton?!

Ha det bäst!

Tjing!

Usch och fy vad jag mår dåligt...

...och imorgon är det Julafton. :S

Det är inte så mycket fysiskt jag mår dåligt utan det är inne i själen. :(

Pratade med maken för en lite stund sedan och vi känner likadant. Vi känner oss svikna av hans familj. Och som det känns just nu kommer de inte att vara välkomna i vårt hem efter julhelgen. :(

Jag gråter inombords och det gör ont i mit hjärta. :( Dessutom känns det inte som om jag har någon mamma heller. :(

Vad har vi gjort för att bli behandlade så här? Vad har våra söner gjort?

Orkar inte skriva mer just nu för då börjar jag nog grina igen. :(

Tack och god natt!

Hoppas det känns bättre imorgon?!

Tjing!

Dofterna förför mig! ;)

Det luktar jul i mitt hus, Janssons frestelse, tända ljus, clementin m.m. Underbart! :)

Snart ska Julskinkan griljeras. :) Om jag hinner ska jag koka lite mer julgodis i kväll. :)

Vad gör du idag "lillejulafton"?

Granen håller på och blir klädd, dock hade vi lagt undan en del av dekorationerna på ett säkert ställe. Så säkert att vi letade igenom lägenheten flera gånger innan vi äntligen hittade dem. :S

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Tjing!


Ett Julkort lånat från Blodcentralens hemsida.


Förberedelserna så här långt.

Nu har granen hamnat i vårt vardagsrum. När lillebror vaknat ska granen kläs. :) Har tagit en "förebild". ;)


Våran gran

När granen är "klädd" får ni se en "efterbild" ;)

Hoppas att du får en bra dag idag dan före dopparedan. :)

Tjing!

Att lätta sitt hjärta! :S

Fick för någon vecka sedan reda på att min svärmor, svåger och svägerska kommer upp hit till oss från Malmö för att fira jul hos min mans andre bror som bor ca 1 mil härifrån. De reser 125 mil för att fira jul här uppe. Vi har inte blivit tillfrågade om vi vill fira jul tillsammans med dem. Tills igår visste vi inte om det var min svärmor och svåger med fästmö som hade bjudit in sig själva att fira Julafton hos min andra svåger? Men igår ringde min makes faster och pratade lite med oss och önskade oss God Jul. :) När jag pratade med henne kom vi in på att prata om Julafton och då berättade hon att hon oxå var bjuden att komma upp och fira jul hos min svåger och svägerska. Hon hade tackat nej  och ska fira jul i Malmö där hon bor.

Snacka om att känna sig ratad. Vad har vi gjort för fel som inte blir inbjudna? Kunde inte min svärmor fråga sin son som bor här uppe om inte hans andra bror med familj oxå ska fira jul tillsammans med dem? Vi umgås inte med brodern i vanliga fall med vid speciella tillfällen som i somras när de döpte sin son är vi alltid bjudna och när svärmor kommer upp brukar vi träffas. Men inte i jul tydligen. :( För en dryg vecka sedan ringde svärmor och frågade om hon, svågern och svägerskan fick lov att komma till oss på Annandagen? Jag hade god lust att säga att de inte var välkomna. Men maken tyckte att de inte skulle straffas för att hans andre bror inte vill ha oss hos sig på Julafton.

När jag skriver det här mår jag inget vidare och blir mer och mer förbannad. För mig betyder familjen oerhört mycket och sedan jag flyttade hit upp med min familj för 5½ år sedan ännu mer. Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan exkludera någon och särskilt på Julafton av alla dagar. :(

Så i år kommer jag, maken och våra två söner att fira Julafton själva. Vi brukar fara ner till Skåne och fira Jul tillsammans med min pappa. Men vi ville vara kvar här uppe i år.

Hoppas att du får en bra Jul och ett Gott Nytt År! Hur ska du fira din Jul i år?

Ha det bäst!

Tjing!


Ta hand om ditt hjärta! Berätta för dem du älskar att du gör det! ;)

Julstress?!

Har precis läst Joannas blogg på Livsvinst och där skriver hon om julstress. Jag funderar på om jag känner någon stress inför julen? Det skulle vara om vi inte lyckas få tag i en julgran idag möjligtvis. :( Men jag känner mig ganska lugn. Vi har köpt alla julklappar till barnen och det är bara om vi ev. ska köpa något till varandra? Jag funderar på att unna mig ett par spinningskor.


Är nu hemkommen från en heldags "shopping". Hämtade lillebror på dagis vid 14 tiden och körde till Rusta för att inhandla lite saker bla. ljusslinga till granen.  Vi hann knappt sätta oss i bilen förrän lillebror somnade.

Efter Rusta begav vi oss till Plantagen där vi hade tänkt köpa vår Julgran i år. Vi hittade en jättefin gran men den blev lite dyrare än vad vi hade räknat med. Dålig prismärkning på granarna tycker jag. :( Är dock mycket nöjd med granen. :)

Sen åkte vi vidare till Coop för att handla lite andra saker. Vi kikade även in på Stadium där vi hittade "skidbyxor" på rea till grabbarna. :) Tyvärr verkar det som om jag inte kommer att få mina ljusblå Niké spinningskor. :(

Efter Stadium blev det Frasses där vi åt hamburgare, laxburgare, strips, dip m.m.

Nu är vi hemma igen och jag är sååå trött. :(

Har lyckats bli förkyld lagom till Jul. :( Men jag dricker Echinacea brustablett så jag hoppas att jag inte ska bli så sjuk.

Imorgon blir det till att klä granen som får sova på balkongen i natt. ;) Lite annat Julpyssel och förberedelser inför Julafton. :)

Lägger in lite bilder på div. saker vi gjort de senaste veckan. :)

Tjing!

         
Årets lussebak                        Årets pepparkaksbak

  
 
Underbara vinterbilder tagna idag utanför mitt hus.

Nu är det dan före dan före dan före dopparedan. :)

Idag har vi då äntligen fått ha kalas för lillebror. :) Det blev fyra kompisar från dagis och storebror och han. Precis lagom många och det blev mysigt. En pappa stannade kvar och en mamma en liten stund.

Bjöd de vuxna på glögg, hembakade lussebullar och pepparkakor m.m. Barnen fick samma kakor och bullar och saft. Lite senare åt barnen glass.

Lillebror verkar nöjd över dagen. Nu sitter han och storebror och kollar på Bolibompa. :)

Annars så känns det ganska ok inför julen, imorgon ska vi på jakt efter julgran. Hoppas att det finns några kvar. :S

Ha en skön kväll!

Tjing!


Idag tände vi det fjärde ljuset. :)


Fyra dagar innan jul känns det ganska bra :)

Har gjort det mesta av julförberedelserna men än har vi inte inhandlat granen. Så lite saker är kvar att göra innan vi är redo för Julafton. ;)

Jag har faktiskt bara en önskan inför jul och det är att vi får vara friska allihop.

Vad önskar du dig i jul?

Ska snart göra oss iordning och gå på 5-års kalas.

Ha en skön dag och en mysig fjärde advent imorgon. :)

Tjing!

Idag har jag varit en ängel! :P

Idag när jag skulle ta bussen till min sista praktikdag det här året stod det en kille i kön framför mig. När han skulle betala sin biljett skulle han betala den med sitt maestrokort. Men kortläsaren i bussen ville inte acceptera kortet. Då frågade killen busschauffören. - Vad ska jag göra nu? Han svarade: - Du får väl gå in till stan. Jag frågade killen hur gammal han var, och frågade honom hur mycket biljetten kostar. Tio kronor sa han, jag plockade fram en tia och gav honom så att han kunde betala biljetten och slippa komma försent till skolan.

Vi satt och pratade en del under resan in till stan och innan jag klev av bussen inne i stan sa jag God Jul till honom och sa att 10:an var en julklapp från mig till honom. Han var mycket tacksam och glad. :)

Det kändes så bra att kunna hjälpa honom och jag gjorde det utan att ens tänka först. :)

Jag har länge levt med ett motto som jag tycker säger väldigt mycket. "What goes around comes around"

Jag har tidigare gett pengar när någon före mig i kassakön i affären saknat några kronor. Det är ganska roligt då de flesta blir väldigt chockade. :) Jag reser mig alltid upp på bussen om någon som jag anser ha större behov av att sitta inte har någon plats. Det är självklart för mig och det är något som jag har blivit uppfostrad att göra.

Har i kväll varit på Waldorfskolans julavslutning som de hade i en annan skolas aula då de inte har en lokal på skolan som är tillräckligt stor för att rymma alla elever, lärare, föräldrar, syskon, kompisar och släktingar. Aulan var fullproppad och alla eleverna var jätteduktiga. :) Även om det inte var jag som hade lärt dem de som de gjorde så har jag ju varit närvarande när de haft sina lektioner så jag kände mig faktiskt lite stolt över deras framträdande. :P När eleverna från årskurs 7, 8, 9 och 1:an, 2:an och 3:an på gymnasiet sjöng samtidigt var det riktigt mäktigt. :)

Lyckades dessutom göra lussebullar igår kväll. :) Så nu har jag inte så många måsten innan jag kan känna mig klar inför julafton.

Tyvärr har storebror haft feber igår och idag. Och i morse och nu i kväll har han "yrat". Har ringt till sjukvårdupplysningen och pratat med dem.

Ledsen att det här inlägget blev väldigt långt. :( Så om du har orkat läsa så här långt är du tapper och förmodligen intresserad. :P

Kom ihåg att en liten gärning kan betyda mycket för en annan människa. ;)

Ha det bäst!

Tjing!

Pepparkaksbak idag! :D

Ugnen är varm och bordet håller på att göras iordning. Grabbarna sitter och kollar på en film tills jag har fixat iordning färdigt. Sen ska det bakas pepparkakor och lite senare i kväll kan det nog bli mjuk chokladkola med apelsinsmak. :) Bildbevis kommer senare. ;)

Tjing!

Jobba, jobba, jobba! :S

Idag jobbar jag 9-21. Har själv valt det med det känns lite jobbigt. Har avverkat en tredjedel nu 4 timmar av de 12 jag ska jobba idag. Har rätt till 2 timmars rast och har i samband med lunchen haft 1 timmes rast.

Helgen blev inte riktigt som vi tänkt då lillebror blev dålig natten mellan fredag och lördag. Sen hade han feber igår under dagen så vi var tvugna att ställa in kalaset som vi hade planerat att ha igår. :( Det var skönt på ett sätt då jag inte riktigt hade hunnit varken baka eller städa färdigt. :( Ska försöka ha kalaset på fredag eller söndag i nästa vecka. Så då ska vi väl ha hunnit både baka och städa. Städade faktiskt storebrors rum igår. :)

Tog med mig laptopen till jobbet då min brukare (jobbar som personligassistent) är inlagd på sjukhuset och det blir drygt om man inte har något att göra.

Ha en bra dag!

Tjing!

Kul grej! ;)


Jag blev utmanad idag. Av Tjolebompan minsann :)

Tre saker jag inte kan vara utan: Mobilen, min familj och mina vänner.
Tre saker jag ångrar: Mycket men jag försöker se framåt och inte älta saker som jag redan gjort.
Tre saker som gör mig glad: Snö, mina söner och omtänksamhet.
Tre saker som gör mig arg: Egoism, fördomar och orättvisor.
Tre människor jag beundrar: H för hennes mod, K för hennes styrka (som hon inte tror att hon har) och J för hennes vilja och förmåga att förändra sitt eget liv och andras.
Tre saker jag skulle vilja göra: Besöka alla världdelar, ev skaffa fler barn och få ett bra jobb när jag är färdig lärare.
Tre maträtter eller ingredienser jag gillar i köket: Älg, vitlök och kyckling.
Tre tv program jag ser:Grey´s Anatomy, Men in threes och Äntligen hemma .
Tre saker jag har med mig i livet: Maken, barnen och mina vänner och familj.
Tre saker på önskelistan: En underbar Jul, god hälsa och "fred på jorden".
Tre bloggar jag utmanar: Ulle, Pia och Miss Emelie

Jag är så himla less på vädret så det finns inte. :(

I morse när jag cyklade till praktiken var det minusgrader och hur skönt som helst ute. :) Efter någon timme kollade jag ut genom fönstret för att se superstora snöflingor. :D Innan jag skulle hem på eftermiddagen hade det blivit plusgrader och nu regnade det. :(

Så jag lämnade cykeln på skolan och fick skjuts in till stan där jag tog bussen hem. Hade lite tidsbrist och det var "snorhalt". :(

Väl hemma lagade jag kvällsmat (pasta med köttbullar) för att sedan klä på mig och promenera bort till sjukhuset för att ta mig till Blodcentralen för att lämna plasma. :)

                                         

Båda "julkorten" är lånade från Blodcentralens hemsida. Kolla länken ovanför! ;)


Stegräknaren idag visar 12 618 steg :) den senaste veckan har jag gått 74 526 steg vilket blir i snitt ca 10 647 steg om dagen. Och då glömde jag ändå att sätta på mig stegräknaren en dag. ;) Jag är nöjd!! :)

Har tyvärr inte cyklat så mycket då väderleken inte varit så gynsam. Men idag har jag iallafall cyklat ca 8 km. :)

Ha en skön kväll!

                                         

Julbak :)

Idag blev det ingen Julmarknad. :( Maken vaknade med huvudvärk så vi stannade hemma och bakade istället. Det blev Knäck och Kola och Ingefärssnittar. :) Bilderna har jag lånat från Norrmejeriers hemsida.

Apelsinknäck     Julbaka - smaskiga saffransskorpor
Knäck                                                 Kola och Ingefärssnittar

Ha en bra kväll!

Tjing!

Sovmorgon idag! :D

Idag fick jag sova ända tills kl 9. :) Låg kvar i sängen en timme och mös. :)

Nu sitter jag här och ska strax gå och plocka fram lite brunch. :)

Vädret ute ser ok ut men snön som jag hade hoppats på ser inte ut att ha kommit. :( Vet inte heller hur kallt det är då jag inte kollat termometern än.

Om du bor i Umeå och skulle vilja gå på Julmarknad idag kan jag varmt rekomendera den på Gammlia. Brukar alltid vara ett trevlig upplevelse. :)


Bilden är "lånad" från Västerbottens Muséets hemsida.

Ha en bra dag!

Tjing!

Julmarknad och julbak i helgen. :)

I helgen går den årliga Julmarknaden på Gammlia av stapeln. Något jag ser fram emot. :)

Har även idag inhandlat grejer till julbak så nu kan jag göra lussekatter, pepparkakor, knäck, ischoklad m.m. MUMS!! :D

Nu ska jag ta och gå och natta mina söner så att jag kan softa framför tv:n tillsammans med maken. :)

Tjing!

Ständigt nya utmaningar :S

Var lite nervös i morse. Det var dax för mig att vara "lärare" idag. Jag skulle hålla i en lektion i årskurs nio. Hade förberett mig men borde varit mer förberedd känner jag nu i efterhand. Måste vara mer förberedd inför lektionen jag ska ha nästa vecka då min lärare från Universitetet kommer på besök för att se mig undervisa. :S

Annars så har jag haft en helt ok dag. Förutom att det är superdåligt väder. Det har regnat och det är rena skridskobanan här. :(

I kväll har jag varit på syjunta och ätit "gofika". :D Tur att stegräknaren visar 17 106 steg hittills idag. :D

Ha det bäst!

Tjing!

Livet blir vad man gör det till...

... och ibland önska jag att jag hade gjort andra val. Men jag försöker sluta att tänka så för man mår så dåligt då. :(

Idag börjar jag inte förrän kl 14 och jag har nyligen avslutat en sen frukost med maken. :)

Sitter och kollar lite tv och surfar. Ska snart ta och hänga upp julgardiner i köket. :)

Ha en bra dag!

Tjing!

RSS 2.0